MUSIKK: Hollywood ute med «Ricky’s Got a Secret»

Ricky’s Got a Secret

Tre av sin generasjons mest bemerkelsesverdige stemmer i norsk pop, offentliggjorde for en tid tilbake at de har startet nytt band. Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska har slått sine stemmer sammen en gang for alle, og det splitter nye bandet Hollywood så dagens lys.

Sin livedebut hadde bandet på den kredible og TV-sendte festivalen Arte Music Festival i Paris, og nylig var bandet et av de første navnene som ble offentliggjort til Øyafestivalen her hjemme.

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

«Ricky’s Got a Secret» handler om en ung gutt på vei ut av skapet, om hans forhold til sin far og mislykkede forsøk på å legge lokk på vanskelige følelser. Men mest av alt om en modig gutt som velger å være seg selv.

– Da vi begynte å skrive sammen så hadde vi et ønske om å lage så fine ballader som vi overhodet klarte. Opprinnelig var dette en uptempo-låt, men vi slet med å få frem stemninga og tyngden i en sånn versjon. Etter å ha hørt på Here Comes The Flood av Peter Gabriel bestemte vi oss for å virkelig senke tempoet, noe som fikk frem tyngden og desperasjonen i låta, og hvor teksten kom i fokus. Den tar jo for seg et viktig tema og er nok en av de mest anthem-aktige låtene vi har skrevet, forteller bandet.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.