MUSIKK: Himla ute med låta «Om du vil (så vil eg)»

hes

​Himla,​ er en artist, sanger og låtskriver som har forflytta seg fra det rolige småby-Sørlandet til å aldri rekke trikken i Oslo. Nå er tredje låt fra hennes eget blide indiepoppa soloprosjekt på bred sørlandsdialekt ute.

– «Om du vil (så vil eg)» er den aller første Himla-sangen, og den som egentlig starta alt. Derfor er det en låt som har blitt holdt tett til brystet en stund nå. Men nå er det helt sjukt deilig og definitivt på tide at den blir sluppet løs, sier Ingrid.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Sommeren 2017 skrev artist, sanger og låtskriver Ingrid Frøsland, en lapp til seg selv der det sto: Jeg skal lage gøy musikk på norsk. Prosjektet skal hete Himla. 

fra Flekkefjord som allerede har jobbet med musikk i flere år. Tidligere har hun gitt ut låter under sitt eget navn på engelsk. 

Frøsland allerede rukket å spille på flere festivaler både i – og utenfor Norge, som Sound City og Slottsfjell, fått flere låter anbefalt av P3 Urørt, blitt spilt på både norsk og engelsk radio og sunget med artister som Sval, Izabell og Olivia Holt. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Som Himla, skriver hun sanger på sin egen dialekt, og planlegger å slippe en rekke låter i 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.