MUSIKK: HAVSUN – Control

havsun

22 år gamle HAVSUN fra Bergen er et nytt og spennende navn på den skandinaviske pop/urban-scenen. Med et elektronisk og lekent lydbilde, blandet med urbane pop-elementer, klarer HAVSUN å skille seg fra andre elektroniske artister.

I slutten av april slapp han debutsingelen «Pillow», en deilig elektronisk sommerlåt. På vokal hadde han fått med seg årets Urørtfinalist Hanne Mjøen. Nå er HAVSUN klar med ny singel «Control».

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Hele låten er bygget rundt usikkerheten Håvard følte da han takket nei til skoleplass og satset på karriere som soloartist. Han inngikk avtale med management og ting skjedde veldig kjapt etter det.

Plutselig gikk han i møter med plateselskap og diskuterte avtaler, og business aspektet og seriøsiteten var noe han kjente veldig på kroppen da det var kort tid fra han laget musikk på gutterommet som en hobby, til han ble sendt ut på sessions i utlandet for å skrive «hits» i regi av plateselskapet.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.