MUSIKK: Eva Weel Skram – Finne Heim

hes

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister, og nå har hun sluppet sitt første album med norske tekster.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange:

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

”Selmas Sang” var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og responsen på både sangen og serien var enorm.
Evas historie om- og fremføring av den vakre låten ”Berre la meg vær” på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff både programleder og seere rett i hjertet.

Utsolgte konserter i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og utallige festivalspillinger har åpnet øynene til publikum over hele landet, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Rekken av hitsingler blir lenger og lenger, og det er tydelig at Skram treffer en nerve hos sitt stadig voksende publikum rundt om i landet.

Nå selve kronen på verket, albumet «Finne heim» med kun norske tekster kommet. Samarbeidet med den etterhvert svært anerkjente tekstforfatteren Trygve Skaug har bidratt til en bunke låter som omhandler evige temaer som kjærlighet, usikkerhet og om å finne hjem i seg selv.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.