MUSIKK: Emelie Hollow og Ruben ute med låta «Break It Right»

univesal

Nå er singelen «Break It Right» – en sterk og personlig duett av Emelie Hollow («Hear It Out Loud», «LILY» med Alan Walker), gjestet av 2x-platinum-sertifiserte og nylig Spellemannsvinner, Ruben («Lay By Me», «Walls», «Burn Down This Room») ute.

– «Break It Right» er kanskje den mest ærlige låten jeg har skrevet noensinne. Den handler om å få hjertet sitt knust, og hvordan man etter et brudd kan føle seg litt rådløs. Da Ruben ble med på låten, falt den veldig på plass. Hans synspunkt på det hele traff meg rett i hjertet. Jeg tror dette er et tema mange kan kjenne seg igjen i, og følelser som er universale. Forhåpentligvis kan den være til trøst for alle som går igjennom, eller har gått igjennom det samme som meg, sier Emelie Hollow.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Jeg var i utlandet i en taxi på vei til flyplassen og fikk tilsendt låten fra Emelie og produsenten (Lars Rosness) like etter de hadde spilt inn første utkast, og etter å ha hørt mot slutten av første refreng måtte jeg stoppe låten fordi jeg ble så rørt. Jeg sa til manageren min som satt ved siden av meg «Jeg. Må. Være. Med. På. Denne. Låta.». Vi spurte da om det var mulig for meg å prøve å skrive et andrevers og spille det inn. Siden låten er så nær og ekte, var det var utrolig viktig for meg at Emelie var komfortabel med forslaget, og at hun følte jeg klarte å levere noe som respekterte låten. Etter å ha vært i studio hadde jeg 3 forskjellige forslag til et andrevers, og ventet i spenning på å høre om Emelie likte det. Da hun sa ja, ble jeg sååå lettet!! Jeg har gledet meg lenge til å slippe denne vakre låten med Emelie, sier Ruben.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

«Break It Right» er skrevet av Emelie Hollow & Ruben sammen med Lars Rossnes bak produsentspakene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.