MUSIKK: Davai ute med singelen «Broken Hearts»

sony

Davai har sitt utspring i den utskjelte, men også særdeles populære, sjangeren «russemusikk» hvor de ble oppdaget og signert til Sony Music-labelet Epic for å lage bangers for folket, og ikke bare russen.

De fikk en flygende start med topplisteplasseringer i 9 land, inkludert Norge, hvor det også har blitt radiolistinger hos NRJ, mp3 og KISS.

Lasse (24) og Benjamin (25) har tilsammen godt over 100 millioner streams på samvittigheten. Drøyt halvparten av disse som DJ-duoen Davai, som har hatt suksess på norske og internasjonale lister med låtene «Replay», «Loco» og «Cry Like Kim K». DJ-duoen Davai har nå sluppet singelen «Broken Hearts» feat. Lovespeake.

Les også:  VIDEO: Madrugada slipper live-videoer fra Vesterålen i "Madrugada Vesterålen Project"

Med seg på «Broken Hearts» har de Lovespeake aka Alexander Pavelich som sang seg inn i norske hjerter via Stjernekamp i fjor.

– Stemmen hans er perfekt for låta, og han bare nailer det. Å ha med Lovespeake på Broken Hearts er dritfett fordi han gir låta sjel, sier Lasse.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.