MUSIKK: Davai ute med låta «Tear Me Down»

sony

Davai debuterte i 2017 med singelen «Replay» som blant annet nådde topp 200 på Spotify i 9 land, peaket på 13. plass i Norge og har over 61 millioner streams hittil. Nå er du ute med en remake av «Tear Me Down».

Den Oslobaserte DJ/produsent-doen har deretter fulgt opp med «Loco», «Cry Like Kim K» feat Lisa Ajax og Call Me Loop i 2018, og «Broken Hearts» feat Lovespeake og «Somebody I’m Not» feat Doug Panton i 2019.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Kuriøst nok står tematikken for prosjektet – å plukke noe fra hverandre og sette det sammen i ny og bedre versjon – i kontrast til inspirasjonen bak låten som originalt er skrevet og fremført av Paul Ray. Låten handler om et destruktivt og nedbrytende forhold, og her har altså Davai brutt låten ned i biter og bygget den opp igjen i en mer dansbar versjon og med norske Philip Rustad på vokal.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

-Det startet i grunn bare med at vi skulle gjøre en remix av låta, men så lot vi oss rive med. Kjørte på med ny vokalist og greier, og resultatet ble en ny Davai-release vi er skikkelig fornøyde med, forteller Benjamin.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.