MUSIKK: Dagny ute med singelen «Come Over»

universal

Etter å ha levert storslåtte låter som «Wearing Nothing» og «Love You Like That», slipper Dagny endelig ny musikk.»Come Over» er første smakebit fra hennes kommende debutalbum.

Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. Etter å ha tilbrakt mesteparten av 2019 i studio og på turné, er tromsøværingen i dag ute med «Come Over». Låta er «Ukas Låt» på NRK P3. 

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Signals"

– Jeg gleder meg veldig til å vise frem «Come Over». Låta er en ganske selvforklarende liten sak som feirer fasen av et forhold når man akkurat har møttes. La meg si det slik: Hvis du møter noen som vekker interessen din, kan «Come Over» være din fryktløse, ballsy og begeistrede invitasjon til å bli bedre kjent, sier Dagny om singelen, og tilføyer kryptisk:

Les også:  Åge Aleksandersen klar for avskjedsturné

– Særlig hvis personen er en brannmann som liker valper…

For Dagny Norvoll Sandvik har popmusikken blitt det perfekte stedet å utforske og boltre seg både i sine egne, og andres følelser. Hun forteller at hennes skriveprosess har gått fra å prøve å lære mest mulig av andre til å stadig ta mer kontroll. Den nordnorske artisten vokste opp i et musikalsk hjem, men det var da hun flyttet til London tidlig i 20 -årene at hun for alvor fant sitt fotfeste som musiker og låtskriver. Hun har skrevet med låtskrivere som Ludvig Söderberg (Tove Lo, Ellie Goulding) og Jason Gill, og resultatet har så langt blitt en hitparade med singler som «Wearing Nothing» (2017), «Love You Like That» (2017) og «Used To You» (2018).

Les også:  Bjella slipper albumet "Nysetmåne"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.