MUSIKK: Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland slipper «Alt eg ikkje såg»

sesong 1

I høst slo to institusjoner innen norsk musikkliv seg sammen da Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland la ut på en omfattende turné. Onsdag 4. mars fortsetter de høstens store turnésuksess.

Superduoen har allerede spilt 40 konserter over hele landet, hvor nærmest hele turneen var utsolgt. I den forbindelse slapp de låta «Alt eg ser». Nå får vi andre låt i rekken fra de to folkekjære artistene i form av låta «Alt eg ikkje såg».

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

– Etter at jeg fikk Bjørns spesialskrevede «Alt eg ser» i mailboksen, ble jeg så inspirert at jeg kastet meg over pianoet og kvitterte med «Alt eg ikkje såg» til disse konsertene. Joda, litt ment som humor, men absolutt med et sedvanlig stort stenk av alvor. Mike McGurk og jeg har skrevet teksten, og Bjørn har skrevet sitt vers, forteller Dagsland. 

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

Den nye låten har de spilt live på alle høstens konserter. Eidsvåg ser frem til at den endelig skal være tilgjengelig for alle: 

– Vi leker selvfølgelig med våre eldre låter «Alt eg såg» og «Eg ser», når vi kaller våre nye duetter for «Alt eg ser» og «Alt eg ikkje såg». Men det som startet som en spøk, ble mer seriøst enn vi planla. «Alt eg ikkje såg» har en tekst som sier noe om hva vi har erfart gjennom livet: av og til hemmes vi alle av tunnelsyn, forteller Eidsvåg.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

Eidsvåg og Dagsland har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.