MUSIKK: Bad Religion ute med singelen «Chaos from Within»

playground

De anerkjente punkrockerne i Bad Religion slipper albumet «Age of Unreason» på Epitaph 3. mai. «Age of Unreason» er Bad Religions 17. studioalbum og er co-produsert av Carlos de la Garza. Det er rettidig arbeid med enorm kraft og en av deres aller beste.

– Bad Religion har alltid stått for opplysningsverdier, i dag er disse verdiene av sannhet, frihet, likestilling, toleranse og vitenskap i reell fare. Dette albumet er vårt svar,  forklarer låtskriver og gitarist Brett Gurewitz.

Les også:  Odd og Vega med konsert på Kjerringøy

Samfunnets skritt bakover har drevet det legendariske bandet bestemt fremover. Gruppa har alltid frontet sine prinsipper om humanisme og individualisme, med økende nasjonalistisk tendens verden over kunne ikke Bad Religions budskap vært mer relevant. «Age of Unreason» leverer en kraftig respons til nettopp dette – en politisk og dypt personlig substans om alt de tror på.

Låta «Chaos From Within» bruker bandetes ikoniske, raske, kraftige og melodiske sound for å undersøke den nåværende grensemur-kontroversen i USA.

Les også:  Slik markeres Utøya-terroren 22. juli i Bodø 2021

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.