MUSIKK: Anna of the North ute med singelen «Dream Girl»

hes

Anna Of The North annonserer idag at hun slipper sitt andre album, «Dream Girl» for verden 25. oktober. Tittelsporet er ute nå.

 Anna Of The North har siden slippet av debutalbumet sitt, virkelig truffet en nerve hos folk, på tvers av landegrenser og sjangere. Nå er det klart for andre kapittel i karrieren til Gjøvikjenta, det flunkende nye albumet «Dream Girl».

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Flere av låtene fra det kommende albumet har for lengst begynt å leve sine egne liv, etter at de har blitt sluppet som singler, og både streames og spilles på radiostasjoner over hele verden. Nye låter som «Leaning On Myself», «Thank Me Later» og “Used To Be” har satt tonen for den modigere og mer fryktløse 2.0-versjonen av Anna Of The North.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

På det 13-spor lange albumet er det ikke vanskelig å falle pladask for Annas smittende og åpensindige holdning til livet. Forskjellen er at det denne gang virkelig er kun Anna Of The North, med et skjerpet fokus og nervene under kontroll, som har øst ut sin kreativitet gjennom i hele prosessen.

På «Dream Girl» utforsker hun hva det vil si å være en kvinne i vår tid, hvordan et forhold ikke trenger å definere hvem du er, og ikke minst: viktigheten av å være en fullstendig og selvstendig utgave av seg selv.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.