MUSIKK: Adelén er ute med låten «What´s Next»

sony

Adelén ute med sin nye singel «What´s Next». Den siste tiden har den unge, men erfarne artisten tilbrakt mye tid i studio og jobbet med ny musikk.

«What´s Next» er skrevet sammen med et knippe låtskrivere/produsenter fra LIMPI i Lillehammer. Adelén synes det er ekstra gøy og inspirerende å kunne gi ut musikk med jevnaldrende unge, talentfulle folk. Det blir som å lage musikk med gode venner, som pusher hverandre til nye nivåer! 

– «What´s Next» handler til en viss grad om frigjørelse – at man er fanget i en forestilling noen hadde om deg i lang tid, men at man nå er sterk og fri nok til å stå på egne ben som en autentisk versjon av seg selv, sier Adelén.

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Adelén fikk en pangstart på artistkarrieren med listetopperen «Bombo» allerede som 16-åring. Hun har i en ung alder rukket å spille på internasjonale scener, og skapt seg et nettverk langt utenfor Norges landegrenser – noe som gir henne et unikt utgangspunkt som låtskriver og produsent, såvel som artist. Årene som har fulgt har vært intense, utfordrende og lærerike – og gjort Adelén til den selvdrevne, uredde artisten hun er i dag.

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.