Molde vant over Glimt

fotball

Molde tok imot serieleder Bodø/Glimt lørdag kveld på Aker stadion. Glimt var ubesieiret så langt i Eliteserien denne sesongen, men Molde ønsket revansj etter forrige kamp mot Glimt.

Tross mange bytter på mannskapet hos Glimt startet de helgule fra Bodø med 0-1. Sebastian Tounekti satte inn målet etter 32 minutter. Men bare to minutter etter svarte Molde.

Magnus Wolff Eikrem scorte 1-1 for Molde. 44 minutter inn i kampen kommer nok en Molde-scoring, Ohi Omoijuanfo satte inn 2-1 for Molde. Så blåses det av for pause.

Etter 47 minutter gjør Glimt-keeperen en tabbe som Eirik Hestad bruker til å lage 3-1 for Molde. Etter 50 minutter setter Magnus Wolff Eikrem i Molde inn 4-1.

10 mintter etterpå scorer Vegard Leikvoll Moberg i Glimt og stillingen er 4-2. Så blåser dommeren av kampen som ellers var preget av mange gule kort for Glimt.

Molde har nå kuttet Glimt-ledelsen til 16 poeng i Eliteserien.