Mohr, Litlere, Moe og Aalrust vant syvende runden i sykkelkross

sykkelkross

Norgescupen i sykkelkross går mot slutten og denne helgen var det klart for de siste to rittene i Bergen. I Bergen hadde vinteren meldt sin ankomst i forkant av rittet. Løypen bar derfor preg av store mengder snø som ga rytterne en ekstra utfordring i den allerede svært tunge og tekniske løypen.

I K-Junior vant Ingrid Mohr fra Stavanger SK, dessuten hadde hun vunnet Norgescupen sammenlagt allerede før helgens ritt.

Les også:  David Beckham blir grill-ambassadør

– Det var seigt å kjøre, men det var mulig å dra på på flatene. Hadde ikke mye kontroll ned bakkene. Satser på litt bedre forhold i morgen, sier Mohr.

I M-junior var det mer åpent om seieren da ingen av de store sammenlagt-kanoene stilte til start i Bergen. Litlere tok med det seieren, knepent foran Gautestad.

– Det var morsomt å kjøre i dag, det gikk veldig bra, men var et utrolig tung føre, men jeg er veldig fornøyd med å ta seieren, sier Litlere.

Les også:  En revolusjonerende måte å trene turn og akrobatikk på

I K-Senior ble det en tett kamp mellom Ingrid Moe fra Bergen CK og Marit Sveen fra Rye SK. Moe klarte derimot å holde Sveen bak seg og tok seieren.

– Jeg visste at Sveen var bedre enn meg i de tekniske partiene, men i den slake utforkjøringen så jeg at jeg fikk luke ned til henne, sier Moe.

I M-Senior dro Håkon Lunder Aalrust fra Team Coop ifra på første runde. Bak fulgte Norgescup leder Morten Vaeng (Swix Hard Rock) og Henrik Lunder Aalrust (Asker CK). Håkon Aalrust oppretthold avstanden og vant.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

– Det var gøy. Håpte å ta trøya. Rittet kort oppsummert: kaldt, men veldig gøy, sier Aalrust.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.