Mitsubishi starter produksjon av helelektrisk bil

mitsubishi

GAC Mitsubishi Motors starter produksjon av helelektriske Eupheme EV SUV i Kina. Den nye elbilen understøtter partnernes mål om vekst og utvikling innen Kinas «new energy vehicle» (NEV) klassifisering.

NEV i Kina er definert som helelektriske biler, ladbare hybridbiler eller brenselscelle biler og disse mottar statlige subsidier for økt markedsandel. Eupheme som ladbar hybrid ble introdusert i februar.

Eupheme EV har en elektrisk rekkevidde på 410 km (målt etter standarden i Kina) og kombinerer elbilens kraftige dreiemoment med romsligheten til en SUV.

Les også:  Slik blir ladesommeren

– Introduksjonen av Eupheme EV følger Eupheme Plug-in Hybrid Electric (PHEV) SUV på markedet og er en betydelig milepæl for GMMC. EV teknologien vil spille en betydelig rolle for å møte kinesiske kunders behov og for bilindustrien i Kina. Kina er en av de aller viktigste markedene og vi ser frem til å utvide vår posisjon i landet fremover, sier Mitsubishi Motors styremedlem og representativ direktør Osamu Masuko.

Les også:  Slik blir ladesommeren

Tolv kinesiske byer er utpekt som de første lanseringsmarkeder for Eupheme EV, blant andre Beijing, Changsha, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou og Tianjin, så følger andre områder på senere i år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.