Millioner til gode prosjekter i Nordland og Troms

trafikk skilt

Nå kan du søke Statskogfondet om pengestøtte til næringsutvikling og friluftsliv i Nordland og Troms. Søknadsvinduet er åpent hele juni.

Organisasjoner med prosjekt som skaper næringsutvikling og friluftsliv kan nå benytte muligheten til å søke på midlene. Prosjektene kan ha et bredt nedslagsfelt i Nordland og Troms, men må ha forankring i en kommune i hvor Statskog er grunneier.

Statskogfondet overtar fra og med inneværende år rollen fra «Statskogordninga». Totalt to millioner vil utbetales fra fondet hvert år. Midlene blir fordelt med en million til prosjekt og aktiviteter i hver av regionene.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

– Vi har valgt å ikke spesifisere formålet mer enn «næringsutvikling og friluftsliv». Det håper jeg kan gi oss mange gode og kreative søknader som kan skape positive ringvirkninger i lokalsamfunnene, sier administrerende direktør i Statskog, Gunnar Lien.

Statskog har utviklet en egen søknadsportal for støtteordningen. Portalen er i denne omgang åpen for søknader i juni.

Behandling av søknadene starter umiddelbart etter at søknadsvinduet stenger. Statskogs regionsjefer i Nordland og Troms gjennomfører søknadsbehandlingen og avgjør tildelinger. Tildelinger vil skje etter sommeren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.