Mer eliteseriefotball i NRK Sport

nrk

Søndag 31. mars er en utvidet versjon av 4-4-2 Radiosporten tilbake – i 2019 i ny drakt, med fotballfrelste Thomas Aune og Aleksander Schau som programledere.

Eliteseriefotball favner bredt og er viktig for NRK. Nå utvides sendetiden på tradisjonsrike 4-4-2 Radiosporten med to timer. I tillegg overføres alle senkampene søndager i sin helhet som før.

Det betyr at Schau og Aune er på lufta i radiokanalen NRK Sport fra kl. 1600 hver søndag, med rapporter fra de ulike arenaene og aktuelle gjester før avspark.

Les også:  Elin Dahlseng Eide ny fylkesrådsleder i Nordland - Ida Pinnebrød vraket

I tillegg følger de Toppserien, Premier League og mange andre pågående fotballkamper i inn- og utland. De vil også oppsummere høydepunktene fra fotballhelgen for øvrig.

Når klokka blir 1750, kobler også NRK P1 seg på med den tradisjonelle runden rundt på eliteseriearenaene. Der får du får scoringer, dødballer, kort og all dramatikk fra NRKs kommentatorer rundt på arenaene.

– Vi gleder oss til å kjenne duften av grønt gress, til å høre dommerne blåse i fløyta og til å sparke i gang eliteseriesesongen 2019 med en utvidet 4-4-2-sending, sier redaksjonssjef i NRK-sporten, Håkon Grønbech.

Les også:  1.000 uten strøm i Andøy

Med Thomas Aune og Aleksander Schau som programledere gjennom hele sesongen får lytterne alt det viktigste fra runden. I tillegg får du historier, kuriosa og ting du ikke visste fra fotballens forunderlige verden.

– Det er ennå lenge til serievinnerne skal kåres og nedrykkslagene skal tørke sine tårer, men med sterke historiefortellere som Thomas og Aleksander i programlederstolen skal lagenes skjebner formidles fra første spark på ballen. Og det kapittelet innledes kommende helg, sier Grønbech.

Les også:  Ber Energikommisjonen om informasjon om journalføring og arkivering

Radiokanalen NRK Sport sender alle kamper som ikke inngår i hovedrunden i sin helhet. Hovedrunden spilles som utgangspunkt søndager kl. 18.00. 


Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.