Marianna Winter slipper debut-EPen «Sorry, I´m Libra»

indianer

Bare 21 år gammel, men samtidig allerede godt på vei. Den færøysk-amerikanske lo-fi-dronningen Marianna Winter (som i tillegg er kvart japansk fra farsiden) er en av få kvinnelige pionerer i en ny subkulturell sound av færøysk undergrunns-lo-fi. Det høres kanskje veldig smalt ut, men det er det likevel langt ifra.

Nå slipper den unge, fremadstormende artisten endelig debut-EPen «Sorry, I´m Libra», en debut som inneholder et knippe fortryllende og ærlig låter fulle av personlighet, skrevet de siste to årene.

Les også:  MUSIKK: Bodøbandet Innestæmme ute med EPen "Moder jord"

Med en bakgrunn som født i Los Angeles og en oppvekst delvis både i solfylte California og Torshavn, før hun og familien flyttet til Torshavn i ung alder, utfordrer Marianna den færøyske musikkscenen med å legge til «carlifornsk» varme til det mer nordiske lydbildet, noe som gir en unik musikalsk miks av begge kulturer. Marianna Winter utvikler definitivt sin egen stil, og med sin egen intime Chet Bakerske vokal, akkompagnert av elegante og velarrangerte harmonier og vakre Jai Paul-inspirert produksjoner, er resultatet en interessant miks av både det moderne og old-school.

Les også:  Jan Thomas er ny programleder for «Jakten på kjærligheten»

– Jeg ønsket at debutslippet mitt skulle representere meg og hvem jeg er, hver låt representerer meg på ulike måter. Jeg har mange sider, og jeg prøver å holde dem i en slags balanse. Det er dette jeg ønsker at denne EPen skal reflektere. Dette er for alle som forsøker å finne en balanse hos seg selv, simultant som de elsker det uforholdsmessige, forklarer Marianna.

Les også:  Ny undersøkelse: Kunstnerne bruker mindre tid på å skape kunst

Kjærlighet og brudd er gjentagende temaer i Marianna Winters musikk. Ved å beskrive den universielt gjenkjennelige følelsen av ensomhet og hjertesorg, håper Marianna å formidle en følelse av felles kontakt, og til syvende og sist bringe publikum tettere sammen.

Marianna Winter slipper nå sin aller første EP «Sorry, I´m Libra» den 18. februar. Den har det definitivt vært verdt å vente på.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.