Marcus & Martinus fra Nordland ute med «Feel»

universal

Etter stor suksess med Belinda er Marcus & Martinus fra Trofors i Nordland tilbake med deres splitter nye låt “Feel”. Denne gangen i samarbeid med den anerkjente DJ og produsenten Bruno Martini.

Siden de slapp den gull-sertifiserte singelen «Belinda» i sommer, har Marcus & Martinus tilbrakt mesteparten av tiden sin i studio med å skrive og ferdigstille ny musikk. Tvillingene har eksperimentert og lekt seg i en blanding av nye sjangre, og blant de nye singlene finner vi den klubb-inspirerte låten «Feel (with Bruno Martini)».

Les også:  Gratis klima- og energirådgivning til innbyggere i Nordland

Låten tar oss tilbake til dansegulvene etter et år preget av pandemi og isolasjon, og oser av god energi og euforiske følelser!

Vi er kjempefornøyde med hvordan låten endte opp! Sangen er et resultat hvordan de siste månedene har vært for oss – å ha det gøy i studio, prøve ut nye ting og samarbeide med mange talentfulle mennesker. Når Rat City spilte demoen for oss som de hadde startet å skrive på med Dagny visste vi at vi måtte hoppe på låten. Sangen har alltid lent seg mot en clubvibe og når en superstjerne som Bruno legger til magien endte låten opp perfekt. Dette er en veldig annerledes låt med en ny lyd sammenlignet med hva vi har laget tidligere – men vi håper fansen vår kan sette pris på at vi utvikler oss som artister og blir med på reisen, sier Marcus og Martinus.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.