Mann funnet død i Sortland – En mann sikter for drap

politi

Politiet jobber i dag videre med etterforskningen etter at en mann ble funnet død på en adresse i Sortland torsdag, og en mann ble siktet for forsettlig drap. Den avdøde var meldt savnet to dager tidligere, den 20. november og det var i forbindelser med denne leteaksjonen at avdøde ble funnet på en adresse på Sortland.

Etterforskningen er ennå i en tidlig fase og politiets hovedfokus er på dette tidspunktet å samle inn informasjon i saken. Det vil i dag bli gjennomført avhør av en rekke vitner, innsamling av spor og når kriminalteknikere fra Kripos er på plass vil også åstedet bli undersøkt nærmere.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

Siktede ble avhørt i går og vil i løpet av formiddagen bli framstilt for varetektsfengsling. Politiet vil be om at fengslingsmøte går for lukkede dører. Siktede er villig til å forklare seg og forklarer seg greit. Politiet kan av etterforskningshensyn ikke gå inn på hva siktede har forklart i avhør.

Siktede og avdøde kjente til hverandre, men av hensyn til den pågående etterforskningen kan ikke politiet gå nærmere inn på hvilken relasjon det er snakk om. Politiet er kjent med både siktede og avdøde fra før – uten at de to tidligere har vært involvert i alvorlig kriminalitet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.