ANNONSE: Mange ledige stillinger i Salten

stillinger

Om du er arbeidsledig eller vurderer å bytte jobb er utsiktene ganske gode i Bodø og Salten. Det er nemlig mange ledige stillinger i Bodø og Nordland, det er faktisk flere hundre ledige stillinger akkurat nå.

Men alle som har vært på leting etter stillingsannonser vet at det ikke er så lett å finne alle stillingsannonsene. Noen er på Nav, andre er på Finn.no og mange andre. I tillegg er det mange stillingsannonser du bare finner på bedriftenes egne nettsider. Dessuten er det utenlandske arbeidsgivere der du ikke finner stillingsannonsene i Norge i det hele tatt.

Det er i det hele tatt ganske tidkrevende å finne ledige stillinger på nett med stillingsannonser for Nordland generelt og Bodø eller Salten spesielt.

Men det finnes en smart løsning: Stillingsbasen.no.

Denne nettsiden samler stillingsannonser fra internett som inneholder arbeidssted eller ord lokale arbeidssøkere er interesserte i som: Bodø, Fauske, Gildeskål, Beiarn, Saltdal, Sørfold, Steigen og Hamarøy.

Stillingsbasen.no lokaliserer automatisk deg når du går inn på nettsiden, så om du befinner deg i Bodø vil den automatisk vise stillingsannonser fra Bodø. Om du ønsker å finne ledige stillinger andre steder, kan du bare skrive arbeidsstedet og Stillingsbasen.no vil vise deg alle stillingsannonsene med ditt ønskede arbeidssted.

Bilde: Ssu.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.