Manchester United mot PSG ga TV 2 Sumo-rekord

tv2

135.000 kunder var samtidig inne for å se Champions League-kampen mellom Manchester United og PSG i kveld. Dette er ny rekord for TV 2 Sumo.

Den forrige rekorden ble satt 13. januar da Manchester United møtte Tottenham i Premier League. Da var det 105.000 samtidige kunder som så kampen.

– Etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som manager i Manchester United har interessen for engelsk fotball skutt i været, og vi opplever en stor vekst av nye kunder til TV 2 Sumo. Vi håpet selvsagt på å sette rekord i kveld, men at tallene skulle bli så høye kunne vi knapt drømme om. All heder til TV 2 Sporten som leverer et fantastisk redaksjonelt produkt, og til TV 2 Sumo som har gitt seerne en prikkfri sending, sier administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2.

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

Tilsammen var hele 166.000 kunder inne på hele TV 2 Sumo-plattformen i går kveld. Også dette er rekord. Den forrige rekorden var på 126.000 samtidige brukere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.