Målfest på Aspmyra: Glimt slo ut Viking i cupen

glimt

Det ble 8 mål på Aspmyra lørdag da Bodø/Glimt slo ut Viking i cupen, det ble 5-3 for Glimt som dermed er videre i semifinalen.

Bodø/Glimt fikk besøk av Viking i kvartfinalen i NM i fotball på Aspmyra lørdag ettermiddag. Det var vintervær og kaldt men lite vind på et halvfullt Aspmyra. Men flere burde møtt opp på det som ble en målfest.

Glimt startet med sjanse etter sjanse, men Viking fikk to mål på to sjanser og fikk ufortjent ledelsen i første omgang. Espejord satte inn 1-2 for Glimt etter pausen og Glimt-fansen øynet et håp.

Men elendigheten fortsatte for Glimt og det sto 1-3 på måltavlen. Så satte Glimt-treneren inn Nino Zugelj som satte inn 2 mål på 5 minutter og kampen var snudd. Og Runar Espejord satte like godt inn sitt andre for kvelden før Amahl Pellegrino dunket inn 5-3 for Glimt.

– Hugo Vetlesen er banens beste. Han viser landslagsform, kommenterer tidligere landslagstrener Åge Hareide etter midtbanespillerens tre målgivende på 17 minutter da dramaet ble avsluttet.

Glimt-laget imponerte ikveld selv om tre mål på hjemmebane i cupen ikke er bra, men Nino Zugelj burde nok snart få fast plass i startelleveren i Glimt.