Magnus Bokn klar favoritt før MGP-delfinalen

musikk party

Flertallet av spillerne i Fantasy Music Manager har spådd rett vinner i hver delfinale så langt. Denne uken er Magnus Bokn klar favoritt i spillet. Både som den som vinner delfinalen og den som vil ha flest strømminger på Spotify på lørdag.

Over 1300 spillere har gjort sine foreløpige valg før live-sendingen begynner og mener klart at Magnus Bokn kommer til å ta med seg finalebilletten på lørdag. Ulrikke, som er direktekvalifisert til finalen, scorer høyest i hele fire kategorier: Beste antrekk, beste opptreden, kritikerfavoritt og beste pyro. 

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

– Slik tallene ser ut nå, så skal det mye til for at Magnus Bokn ikke vinner. Da må han i såfall gjøre en veldig dårlig opptreden, eller at noen av de andre har en overraskende bra opptreden. Han leder ganske mye foran Hege Bjerk, som er på andreplass, sier Simen Idsøe Eidsvåg, grunnleggeren av Fantasy Music Manager. 

– Samtidig er det spennende at Ulrikke scorer så høyt i flere kategorier. Virker som om spillerne har høye forventninger til henne, avslutter Eidsvåg. 

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

I tillegg til å velge hvem man tror kommer til å vinne og komme på andreplass, kan spillerene velge hvem de mener kommer til å bli best innen flere kategorier som for eksempel beste stemme, beste antrekk, beste opptreden og kritikerfavoritt.

Dette er spillernes favoritter:

Vinner: Magnus Bokn
​Mest streams: Magnus Bokn
​Beste antrekk: Ulrikke
​Beste opptreden: Ulrikke
​Kritikerfavoritt: Ulrikke
​Best pyro: Ulrikke
​Flest falske toner: Hege BjerkBeste stemme: Nordic Tenors

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.