Mads Hansen blir programleder i «Forræder» på TV 2

tv2

Programmet har tittelen «Forræder.» I programmet blir 20 kjente nordmenn spillere i et engasjerende psykologisk spill, med appell til hele familien.

– Dette er en storsatsing som vi virkelig har gledet oss til å avsløre. «Forræder.» er en selskapslek for hele familien som vi kan love er ekstremt spennende. Vi har stor tro på at dette kommer til å samle et bredt publikum foran TV 2-skjermene til høsten, sier programredaktør i TV 2 Kathrine Haldorsen. 

Mads Hansen er smigret over å få å lede TV 2s nye storsatsning.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

– Dette er stas, også er det alltid spennende med noe nytt. Jeg gleder meg veldig. Jeg har nok fått denne jobben fordi jeg har drevet med mye pranking, luring og kødding. Det står mitt navn på den tematikken der. For dem som har spilt «Among Us», så kan dette minne om det. Dette programmet passer meg veldig. Jeg synes jo sånne ting er veldig gøy. Er det et reality-program jeg skulle vært med på, så er det dette, sier han.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Kathrine Haldorsen er utrolig glad for at Mads Hansen tar denne utfordringen på strak arm.

– «Forræder.» er som skreddersydd for han, sier hun.

«Forræder.» skal spilles inn over ti dager i Sandefjord i slutten av mars. Hvem de 20 kjente spillerne er vil bli kjent da. Programmet har premiere på TV 2 til høsten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.