Madrugada returnerer: Europaturné med to stopp i Norge

hes

Madrugadas gjenforeningsturné for to år siden ble en triumfferd gjennom fjorten europeiske land. Nå annonserer de norske rockelegendene at en ny turné er på trappene, med to konserter i Norge. 4. og 5. februar inntar Madrugada Oslo Spektrum igjen. 

På Madrugadas forrige Europaturné i 2019, opplevde bandet at fanskaren hadde vokst betydelig i årenes løp, og flere steder ble konsertene utsolgt så fort at større arenaer måtte bookes. Madrugada hadde vært både elsket og savnet, og det var et lidenskapelig og til dels ungt publikum som møtte bandet på veien.

Les også:  VIDEO: Ed Sheeran og Elton John gir ut julelåta "Merry Christmas"

Sentralt for gjenforeningsturneen var bandets debutalbum «Industrial Silence», som feiret 20 år i 2019. Denne gang vil publikum også få servert noen rykende ferske låter, siden bandet i disse dager jobber 
med ny musikk.

Madrugada er en kunstnerisk og kommersiell suksesshistorie. De har vunnet fem Spellemannpriser og to Alarmpriser og sluppet fem studioalbum, ett livealbum og en rekke singler og EP-er, som har solgt til gull og platina. 

Les også:  Dette skjer i adventstida i Bodø

Da Madrugada ble oppløst i 2008, etter å ha fullført sitt selvtitulerte sistealbum på pur viljestyrke, syntes historien å være over. Gjenforeningen for to år siden ble et uventet, men gledelig nytt kapittel. Fra første tone i øvingslokalet var det klart at den musikalske magien fortsatt var til stede. Ikke lenge etter at turneen var over, bestemte bandet seg for å satse videre. «Vi ønsket bare at turneen skulle fortsette!»

Les også:  Slik blir julen på NRK

Nå har tiden kommet til et nytt kapittel i historien om Madrugada. Det er 
bare å glede seg til fortsettelsen!

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.