Lystløgner på TV2 avslører kjendisers hemmeligheter

tv2

I TV 2 s nye spørrelek «Lystløgner» får vi se kjente personer by på sine mest pikante og usannsynlige fortellinger og påstander. Hva er sannhet og hva er løgn?

Erik Solbakken er programleder, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber er lagkapteiner for hver sitt lag. De to lagkapteinene får hver uke to nye kjendiser på laget sitt.

– Det er en glede å jobbe i studio sammen med Linn og «Cess». De er begge veldig morsomme, men og veldig lettlurte. Jeg lurte dem i starten til å tro at de skulle få spesialbehandling men sannheten er at de må by like mye på seg selv privat som de andre gjestene våre, sier Erik Solbakken. 

Spørreleken består i at gjester på lagene kommer med påstander og historier om seg selv som de andre skal gjette på. Underveis i konkurransen kan det kan dukke opp personer på Skype som kan komme med påstander om en av gjestene eller vises morsomme aktiviteter på scenen. Løgndetektorduellen har en sentral plass i episodene.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Totalt er det 48 kjente personer som skal være gjester i «Lystløgner» denne våren. Noen av gjestene vi får se er Sophie Elise Isachsen, Jon Almaas, Stian Blipp, Helene Olafsen, Trine Skei Grande, Jonas Gahr Støre, Thomas Numme, Jon Arne Riise, Kevin Vågenes, Birgit Skarstein og Odd Magnus Williamson. 

– De fleste norske kjendiser har jo lav eller svært lav troverdighet når det kommer til om de snakker sant. Kombinert med at gjestene våre har lovet å dele ganske så elleville, private historier gjør at det vil bli vanskelig å skille løgn fra sannhet. Det er nok flere fra den borgerlige regjeringen som vil følge ekstra godt med når Jonas Gahr Støre spennes fast i løgndetektoren i studio. Seerne vil garantert få vite private ting om politikere og kjendiser de ikke viste fra før, sier Erik Solbakken.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Cecilie «Cess» Steinmann Neess sier hun er vant med å lyve så dette regner hun med skal gå veldig fint. 

 – Jeg er ganske god å overdrive og elsker å få folk til å snakke sant når jeg egentlig lyver. «Nei er det sant? Kødder du?», sier de. Og da er det så deilig å kunne si: «Tulla»! Da føler jeg meg som en ekte skuespiller. Skuespiller med fordypning i løgn vel og merke. 

Også Linn Skåber ser på seg selv som en god løgner. 

 – Jeg tror selv jeg er en god løgner, men folk som kjenner meg vil nok ikke være enig i det. Det er blikk til siden, svetting på overleppa og en ivrig skravling som avslører meg. 

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Skåber mener en hvit løgn i ny og ne ikke er så farlig. 

– En hvit løgn i ny og ne vitner jo egentlig bare om empati. Man vil liksom trylle og lyve verden til et litt bedre sted. Jeg kommer fra en familie hvor en god løgn ble satt pris på. Til jeg var rundt 10 år trodde jeg bestefaren min hadde trebein fra kneet og opp, og i mange år gikk vi i skogen og så etter elg-hi, som bestefar påstod var helt vanlig.  

«Lystløgner» har premiere på TV 2 søndag 8. mars kl. 22.15.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.