Luksusfellen klar for ny sesong på TV3

tv3

Luksusfellen er blitt et innarbeidet begrep i Norge. Onsdag 9. september er den populære serien tilbake igjen på Viaplay, Viafree og TV3 med sesong nummer 21! Programleder Lene Drange blir fortsatt helt matt over vanlige nordmenns elleville forbruk og mangel på kontroll over egen økonomi.

23 000 000 kroner er spart gjennom 20 sesonger, og Luksusfellens eksperter ser frem til å spare deltagerne for nye store beløp i vårens sesong. Først ut er Veronika og Alexander fra Vestfossen. Paret har ikke kontroll på økonomien, og pengene renner ut til shopping, biler og andre kostbare vaner. Så gjenstår det å se om ekspertene i Luksusfellen klarer å gi dem økonomisk nødhjelp…

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

– Man trodde man hadde sett alt, men så kommer denne sesongen. Noen av deltagerne har et helt vanvittig forbruk. Penger flyr både inn og ut, ja kanskje mest ut, sier programleder Lene Drange. 

Sammen med Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen har Lene vært land og strand rundt og møtt mennesker i pengeknipe. Sandnes, Grua, Halden og Oslo er noen av stedene som får besøk av økonomiekspertene i Luksusfellen. Og det er sterke følelser i sving – både sinne, sorg og glede over å få hjelp til å rydde opp i en mildt sagt rotete privatøkonomi.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

– Vi følger opp deltagerne ekstra mye i de vanskelige tidene vi er inne i nå. Jeg må innrømme at jeg er blitt veldig glad i mange av de som er med, og jeg holder jevnlig kontakt med flere av dem. Det er veldig inspirerende å se hvor gode mange deltagere er blitt på å styre sin egen økonomi – selv om utgangspunktet var elendig, sier Lene Drange.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Sesongpremieren sendes onsdag 9. september kl. 20.30 på Viaplay, Viafree og TV3. Reprisen går på torsdager kl. 19.30 og søndager kl. 19.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.