Luftfartsmuseet åpner Luftrommet

luftfartsmuseet

Mer aktivitet, læring og lek er tanken bak satsingen Luftrommet på Norsk Luftfartsmuseum. Det nye familieområdet skal bestå av aktiviteter for barn og unge i tillegg til en foreldreparkering hvor det er mulighet for å få seg en kopp kaffe.

Området vil bestå av flysimulatorspillet Real Flight, to familieverter som kjører aktiviteter for barna og filmvisning hver lørdag klokken 12.00. Dette i tillegg til de interaktive eksperiment installasjonene som omhandler luft, som allerede i Luftrommet.

– For oss er det viktig at barn og unge skal ha glede av museet, og vi satser derfor på å gjøre museet mer interaktivt og spennende for denne gruppen. Det er også viktig for oss å kunne tilby de lokale i Bodø et sted å tilbringe tid med familien ut over de tilbudene som allerede eksisterer, sier Kommunikasjonsrådgiver ved Norsk Luftfartsmuseum Tina Andersen.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

Tilbudet er starten på en satsing mot barn og unge som Norsk Luftfartsmuseum kommer til å fortsette å bygge på i tiden fremover. Det er planlagt flere nye produkter og installasjoner til utstillingen som vil komme på plass i løpet av de neste to-tre årene. Dette tilbudet kommer på plass på grunn av en økende etterspørsel etter faste ukentlige aktiviteter, samt ønsket om å samle aktiviteten til et område på et ellers arealmessig stort museum.

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

– Vi kommer til å bestrebe å utvikle dette området fortløpende, slik at det fortsetter å være en bra helgeaktivitet for familier. I tillegg kjører vi på med arrangementer og aktiviteter utenom slik som vi pleier, fastslår Andersen.

– For å gjøre dette tilbudet enda mer tilgjengelig for alle, så kjører vi med fri adgang for barn i følge med en betalende voksen i hele mars og april. Luftrommet er bemannet og har servering lørdager og søndager mellom 12-16. Det er bare å glede seg til tiden fremover. Det kommer Påskejakt når det nærmer seg påsken og en stor overraskelse kommer på plass i april som vi vet barna kommer til å elske, sier Tina Andersen.

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

Åpningen er på lørdag klokken 12.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.