Lotte Cornelia Ninja Fagerheim – sexbomben fra Bodø

lotte ninja fagerheim

Den sexy dama med navnet Lotte Cornelia Ninja Fagerheim (26) er kanskje kjent for mange, hun er nemlig svært populær på nettet. Men ikke så mange vet at hun er fra Bodø.

Og Lotte har også en av de mest leste bloggene i Bodø. Årsaken til at hun er populær er nok at hun rett og slett er sexy. Og at hun ikke skjemmes over det.

Lotte liker nemlig å ta sexy bilder av seg selv og legge dem ut på nettet. Hennes former og provoserende stil har ført til at hun er en av de mest kjente personene fra Bodø på internett. Bodøposten.no har fått et eksklusivt intervju med sexbomben fra Bodø.

Hva er din forbindelse til Bodø?

– Jeg er født og oppvokst i Bodø, flyttet derfra da jeg var 17, men er på besøk flere ganger i året siden jeg har familie og venner der. Både mamma og pappa bor i Bodø + noen barndomsvenner jeg blir å ha livet ut.

Er du singel?

– Jeg er singel inntil videre, foreløpig har jeg ikke blitt kapret av noen som har alt jeg ser etter i en kjæreste og da er jeg heller singel slik at jeg er ledig når han dukker opp!

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Din blogg er den nest mest leste i Bodø på blogg.no, hva tenker du om det?

– Det bør kanskje ikke være noe sjokk for meg siden jeg omtrent ikke har postet noe på over et år, men jeg måtte jo likevel inn å sjekke hvem som hadde tatt over førsteplassen min. Da det var en fra Paradise Hotel, var det ikke så rart at bloggen hadde litt lesere og jeg er stolt av å ha fått mine følgere uten å ha vært med i noe realityprogram!

Du har blitt et sexsymbol i Norge på nettet, hvordan føles det?

– Det føles egentlig veldig naturlig, jeg er jo sexy og det skal vel godt gjøres å ikke legge merke til det. Jeg ser egentlig ikke for meg hva jeg skulle jobbet med om jeg ikke hadde vært et sexsymbol, det passer meg fint å få holde på med noe som bare faller naturlig for meg.

Du legger ut mange bilder av deg i lettkledde situasjoner, blir du plaget av innpåslitne gutter?

Les også:  Her er reglene for droneflyging på 17. mai

– Jeg liker jo oppmerksomheten guttene gir meg i form av tilbakemeldinger på bildesalget mitt, det er jo aldri feil å få høre hvor bra kropp man har og at det ikke finnes en eneste feil å sette fingeren på. Jeg opplever ofte at folk prøver å ta på meg på byen og det er bare uakseptabelt, da sier jeg klart ifra! Bare fordi man er deilig, betyr ikke det at fremmede har lov til å ta på deg, jeg er et menneske og forventer at folk presenterer seg og viser meg respekt og ikke bare tar på meg uten mitt samtykke.

Bruker du online dating?

– Jeg har prøvd online dating en del ja! Apper som Tinder bruker jeg egentlig mest bare til å se etter kjentfolk uten at jeg møter noen der, føler Tinder er veldig sånn «hei, sap?», «ikkeno, sap?», «ikkeno..» og så får man ikke noe mer ut av det! Har brukt hemmelig.com en del, men det er mer for å finne litt spenning enn å finne en kjæreste! Dukker drømmeprinsen opp på date så er jeg klar for å slå meg til ro med han, men jeg har ikke noe stort håp om noe annet enn mye moro i 2018!

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

Hvordan er din drømme-date?

– Min drømmedate er ikke på en restaurant med dyr mat og fine servietter, det synes jeg er skikkelig DRITKLEINT! Drømmedaten kan være noe så simpelt som å gå en tur å snakke og bli kjent (helst samtidig som vi spiller PokemonGo) og evt dra innom shell å kjøpe boller eller is på McDonalds. Det er heller ikke noe hemmelighet at jeg er ekstremt glad i pizza, det bør være minst mulig på ingredienser på den, helst bare skinke, ost og kjøttdeig evt en perfekt stekt Grandiosa med ekstra Norvegia på og en ny twist av netflix and chill (hvor vi heller ser på videoer av meg på youtube, insta, snap osv) Jeg synes bare jeg ser veldig bra ut i tillegg til at jeg får meg til å le ganske ofte fordi jeg faktisk bare er helt utrolig morsom, dette har jeg etter pappa, han har faktisk sykt tørr humor han og!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.