LESERINNLEGG: Usaklig sverting i Bodøposten.no av Norsk Folkehjelp

bodøposten.no

Norsk Folkehjelp viser til leserinnlegg fra Michel Rachel Suissa i Bodøposten.no den 7. september.

Av Håkon Ødegaard, kommunikasjonssjef Norsk Folkehjelp.

Norsk Folkehjelps  partnere rundt om i verden blir stadig oftere forsøkt svertet av makthavere med illegitime målsetninger, fremgangsmåter og store ressurser. At denne utviklingen nå har «kommet hjem til Norge» er ikke nytt for Norsk Folkehjelp. Det som kjennetegner  disse utspillene er at det er den sterke parten som rundhåndet deler ut merkelappen «terrorister» til alle sine motstandere. Våre partnere og vårt arbeid i Palestina er intet unntak. 

Les også:  800 millioner ekstra til havbruksfondet

Michal Rachel Suissa viser til NGO Monitor som såkalt «sannhetsvitne» og antyder at Norsk Folkehjelp og våre partnere støtter terrorister og hjernevasking av barn. NGO Monitor er ikke en ukjent størrelse for Norsk Folkehjelp. Organisasjonen og deres samarbeidspartnere går systematisk etter organisasjoner som støtter palestinernes legitime kamp og liberale stemmer i Israel. Metodene deres er lemfeldig omgang med fakta og fordreining av sannheten  

Les også:  Barnevernet anmelder foreldre som legger ut sakene sine - Men ikke når de selv annonserer barna

Det er ikke første gangen denne saken er omtalt i norsk offentlighet. Vinklingen er like gal nå som tidligere. Norsk folkehjelp har intet samarbeid med den omtalte barnehagen, våre lokale partnere har intet samarbeid med barnehagen, og ingen i Norsk folkehjelp ønsker å se palestinske barn i et slikt rollespill.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.