LESERINNLEGG: Strømprisen stiger og det norske folk lider

Foto: Stortinget

Stortingsglobalistene elsker Acer og høye strømpriser. Nordmenn måtte betale hele 8,22 kroner kilowattimen for strømmen tirsdag den 21. desember – og enda høyere priser er i følge strømanalytikere dessverre på vei til det norske folk i 2022 – om det ikke begynner å blåse kraftig i Europa med mildvær og mye sol.

Av Vidar Kleppe, Demokratene

De helt unødvendige høye «sjokk» strømprisene til nordmenn kan Stortinget ha endret på dagen om de ville, men mange av stortingsrepresentantene bruker som hele Norge vet: all sin tid på å finne ut hvor de bor og hvem de har flyttet sammen med – og da må de også bruke masse tid på reiseregningene for ikke å bli tatt med feil adresse.

Les også:  Glad for endelig beslutning på Helgeland

Det bekymrer meg stort at ikke det nye Stortinget forstår og ser at nå må det settes en maks pris på strøm til norske husholdninger – og det er en stor nasjonal skam at kraftnasjonen Norge, som er tuftet på stor tilgang på rein vannkraft gjennom generasjoner ikke kan gi nordmenn: lave og stabile strømpriser på maks 50 øre kilowattimen.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Folkens, det står KUN på politisk vilje – det finnes ingen unnskyldning for ikke å ta solid grep. «Internasjonale forpliktelser» finnes ikke, som kan sette oss i den situasjonen vi er nå, med fare for tomme vannmagasiner, astronomiske energipriser og risiko for nasjonal blackout og samfunnslammelse.

Med strømstøtten til husholdningene som vi ser innført nå, sitter staten fortsatt igjen med minst 85% av økningen i strømprisene. Det er grotesk – når vi vet at Norge og det norske folk sultefores og den nasjonale sikkerheten undermineres, mens stortingsflertallet årlig bevilger ufattelige milliard summer uten mål og mening, til all verdens formål som ikke tjener det norske folk og Norge.

Les også:  Slik blir ladesommeren

Denne hodeløse politikken kan ikke forsette. Nok er nok!

Foto: Stortinget

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.