LESERINNLEGG: Strømkabelen til Europa må kuttes!

strøm

Ja, Demokratene vil snarest skru av «hovedsikringen» og frakoble den norske strømforsyningen til Acer og Europa. De eneste kabler som gjelder nå er innenlandskabler i Norge.

Av Vidar Kleppe, bystyre- og fylkestingspolitiker for Demokratene

Stortingsglobalistene har ødelagt vår nasjonale strømforsyning gjennom Acer, grønn omstilling og vindturbinparker. Dette er ikke Norges problem, og ikke norske strømkunders ansvar å hverken ta del i, eller løse energikrisen i hele Europa. Norske politikere må alltid sette Norge først.

Les også:  Boliger til flytninger i Nordland: – Vil ha frivillighet framfor tvang

Fakta er at norske strømkunder blir brukt som milliard-melkeku av private og det offentlige gjennom grådighet, og en lang rekke ulønnsomme prosjekter. Bl.a. brukes grønne sertifikater, nettleie og strømavgifter og ulike klimatiltak, samtidig som det er innført flere fordyrende mellomledd i energiomsetningen som medfører ekstra milliardregninger til norske husholdninger.

I tillegg til dette kommer nå NVE den 10. november i år med meldingen og det triste budskap om at: Nettleien til det norske folk kommer til å gå kraftig opp neste år på grunn av høye strømpriser og investeringer i strømnettet.

Les også:  Gratis klima- og energirådgivning til innbyggere i Nordland

Dette må snarest  statsminister Støre og finansminister Vedum, rydde opp i  ved at staten tar denne store milliard regningen. Det norske folk har fått mer enn nok store regninger og klarer ikke mer.

Demokratene vil derfor ha kraftig redusert nettleie og fjerning av elavgift og moms på strøm til norske strømkunder. Det må også innføres en makspris på strøm i Norge, dette for å unngå de sjokkregninger som nå økonomisk ødelegger norske hjem og familier.

Les også:  LESERINNLEGG: Nordland SV krever en ny Nord-Norgeplan

Norsk rein vannkraft er det norske folk sin fornybare energi og eiendom – som skal brukes på nordmenn og norsk industri i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.