LESERINNLEGG: Skjebnetid for Norge

karl Johan

Vi er i en skjebnetid for Norge, en krisetid. Hvem har ført oss hit? Det er  våre regjeringer gjennom mer enn 40 år! Det har kulminert med Erna Solberg, som er totalt i utakt med det folket hun er valgt til å lede.

Hun har akseptert Marrakesh-avtalen, som likevel kan være bindende. Hun var ikke i Marrakesh selv, men sendte en statssekretær. Hun har undertegna Acer, også mot folkets vilje.

Hun bygger vindmøller, totalt mot folkets vilje. Hun legger ned sykehus og fødeavdelinger. Totalt mot folkets vilje.

Nå er det nok. Opprøret har starta. Det ble ikke «gule vester», men til nå over 89.000 kvinner i bunad: Bunadsgeriljaen.

Les også:  Nye forslag om krav til sikkerhet og beredskap i offentlige anskaffelser

Mennene glimrer med sitt fravær, de sitter fremdeles i stresslessen og ser sport på TV. Fødestuene er bare starten. Alt må begynne ett sted.

Vi har uverdige forhold på sykehjemmene. Vi har psykiatri som ikke fungerer. Mange som burde vært innelåst er ute og forårsaker «hendelser».

Vi kan ikke lenger gå trygt i egne gater. Våre barnebarn vil få en utrygg fremtid. Vi som er voksne og våkne ser med gru fram til alderdommen.

Våre pensjoner blir underregulert. Helst skal vi vel dø av sult eller av mangel på behandling. Har vi ikke råd til husleie får vi bare flytte. Vi er jo ikke «bærekraftige».

Bærekraftig? Det er vårt storting og vår regjering som ikke er bærekraftig.

Les også:  LESERINNLEGG: Døgnåpent PCI-senter må på plass!

Vi blir kalt rasister fordi vi kritiserer den favorisering av «flykninger» som Erna Solberg legger opp til. Det er ikke krig i Somalia. Likevel er det tusenvis av somaliere i Norge. Ikke i Syria heller. De fleste arbeider ikke. Hvorfor skal de de? Enkelte kan få mer på NAV i en måned enn de klarer å tjene hjemme i ett år.

Noen innvandrere har fordeler vi etnisk norske bare kan drømme om. Har vi gratis tannlege? Nei. Har vi gratis hus? Nei. Gratis barnehage? Nei.

Dette vil Norges Fremtid gjøre noe med.

Vi vil samarbeide med flere småpartier fram mot valget i 2021, som er Norges siste sjanse til å unngå muslimsk dominans.

Les også:  Ny undersøkelse: Vannkraftverk lar fisk dø i anleggene

Vi vil gjenreise det Norge som våre forfedre sleit for og bygde opp, og som 5.000 sjømenn ga livet for i 2 kriger.

Vi vil bevare vår kultur, natur og tradisjoner. Vi vil  ha kristendommen tilbake i skolene. Vi vil ha Grunnloven tilbake. Vi vil ha direkte demokrati,   av folket, for folket. Vi vil ha våre trygge gater tilbake.

Vi vil ha trygg framtid for våre etterkommere, og trygg alderdom for  vår generasjon.

Bli medlem i Norges Fremtid. Norge trenger deg. Det haster!

Anne Kari B. Solstad
Nestleder, Norges Fremtid parti (NFP)

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.