LESERINNLEGG: Norwegian lives matter!

vidar kleppe

Ærlig talt: Norwegian lives matter! Videre må jeg selvsagt på det sterkeste ta avstand fra de historieløse norske aktivister som nå vil rive statuen av krigshelten og den tidligere Statsminister i Storbritannia: Winston Leonard Spencer Churchill, som var født den 30. november 1874 i  Oxfordshire og som døde den 24. januar 1965 i London.

Av Vidar Kleppe, politisk nestleder i Demokratene.

Churchill er faktisk av verdens historikerne regnet en av de viktigste statsministrene verden har sett i krisetider. Han var også og er etter min mening fremragende taler, forfatter og politiker. Det sier vel også det meste at Churchill mottok nobelprisen i litteratur i 1953 for sine bøker om britisk historie og andre verdenskrig.

Les også:  LESERINNLEGG: Greit at folkevalgte på Stortinget har millionlønn og dobbel så lang sommerferie som lærere?

Churchill hatet Hitler og nazistenene, men elsket frihet og Demokrati. Han tok seg også tid til å roste innsatsen til norske krigsseilere for sin helte-dådige innsats under andre verdenskrig for å få et fritt Norge og Europa – fra nazi og Hitlers undertrykkende barbariske regime.

Igjen må vi husk de historiske fakta: under andre verdenskrigen var det krigsseilerne som reddet Norges selvstendighet ved å frakte nødvendig varer og krigsmateriell på verdens hav.

Les også:  LESERINNLEGG: Hvorfor har oppgjøret med rasismen unntak for jødehat?

Med livet som innsats gav sitt liv for Norges selvstendighet. For Nortraship fondet var det staten som stakk av med. Etter min mening – en skandale og forbrytelse som burde straffes.

Som Churchill mener jeg derfor bestemt at Krigsseilerne er: Norgeshistoriens største helter. Uten krigsseilerne hadde ikke nasjonen Norge vært den vi er i dag – og jeg selvsagt dypt takknemlige og vi vil derfor aldri glemme – nasjonens seilende helter og Winston Churchill.

Les også:  Ny undersøkelse: 7 av 10 vil ha sykkelhjelmpåbud

Statuen av Churchill Leonard Spencer Churchill på Solli plass i Oslo må derfor bli stående urørt, hedret og godt pleiet uten hets og vandalisme fra historieløse og forvirrede personer – som aldri noen gang vil sette det norske folk og Norge først i sitt virke.

Statsminister Erna Solberg, her må du snarest rydde opp – nok er nok!

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.