LESERINNLEGG: Norwegian lives matter!

vidar kleppe

Ærlig talt: Norwegian lives matter! Videre må jeg selvsagt på det sterkeste ta avstand fra de historieløse norske aktivister som nå vil rive statuen av krigshelten og den tidligere Statsminister i Storbritannia: Winston Leonard Spencer Churchill, som var født den 30. november 1874 i  Oxfordshire og som døde den 24. januar 1965 i London.

Av Vidar Kleppe, politisk nestleder i Demokratene.

Churchill er faktisk av verdens historikerne regnet en av de viktigste statsministrene verden har sett i krisetider. Han var også og er etter min mening fremragende taler, forfatter og politiker. Det sier vel også det meste at Churchill mottok nobelprisen i litteratur i 1953 for sine bøker om britisk historie og andre verdenskrig.

Les også:  Fauskeværinger må betale dyrt for asylmottak de fikk tvunget på seg

Churchill hatet Hitler og nazistenene, men elsket frihet og Demokrati. Han tok seg også tid til å roste innsatsen til norske krigsseilere for sin helte-dådige innsats under andre verdenskrig for å få et fritt Norge og Europa – fra nazi og Hitlers undertrykkende barbariske regime.

Igjen må vi husk de historiske fakta: under andre verdenskrigen var det krigsseilerne som reddet Norges selvstendighet ved å frakte nødvendig varer og krigsmateriell på verdens hav.

Les også:  Mange trafikkulykker har årsak i bilens berøringsskjerm

Med livet som innsats gav sitt liv for Norges selvstendighet. For Nortraship fondet var det staten som stakk av med. Etter min mening – en skandale og forbrytelse som burde straffes.

Som Churchill mener jeg derfor bestemt at Krigsseilerne er: Norgeshistoriens største helter. Uten krigsseilerne hadde ikke nasjonen Norge vært den vi er i dag – og jeg selvsagt dypt takknemlige og vi vil derfor aldri glemme – nasjonens seilende helter og Winston Churchill.

Les også:  Italia stopper 5G grunnet strålefare

Statuen av Churchill Leonard Spencer Churchill på Solli plass i Oslo må derfor bli stående urørt, hedret og godt pleiet uten hets og vandalisme fra historieløse og forvirrede personer – som aldri noen gang vil sette det norske folk og Norge først i sitt virke.

Statsminister Erna Solberg, her må du snarest rydde opp – nok er nok!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.