LESERINNLEGG: Korona-pandemien viser at norske politikere må sette Norge først

vidar kleppe

Korona-pandemien viser til fulle at det er helt nødvendig å styrket fokus på alle aspekter ved samfunnssikkerheten i Norge.

Av Vidar Kleppe, politisk nestleder for Demokratene.

Demokratene vil derfor forsette det viktige arbeide for at Norge skal kunne møte det nye trusselbildet gjennom gode beredskapsplaner, selvforsyning av mat og medisiner, nødvendig verneutstyr og beredskapslagre, materiell og personell.

Det er videre helt nødvendig med nært samarbeid og koordinert innsats fra de nasjonale sikkerhetstjenestene, politiet, kommunene, fylkeskommunene, frivilligheten, næringslivet og Forsvaret.

Les også:  Kraftig økning i tyveri fra bil

Nasjonalt er det i utgangspunktet en politioppgave å bekjempe kriminalitet og terrorisme. Forsvaret må likevel være forberedt på å støtte, utfylle eller overta politiets oppgaver i ekstraordinære kriser og situasjoner som krever nasjonal handlekraft – slik som korona-pandemien nå krever av Norge.

For husk at når korona-pandemien er over vil vi alle stå ovenfor en ny verden som trenger nye nasjonale løsninger som ikke må styres av globallister og der må norske politikere viktigeste oppgave være  å sette Norge og det norske folk i alt vi gjør politisk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.