LESERINNLEGG: Ja til norsk kultur og norske verdier!

flagg

Alle nordmenn, som har gått i norsk skole, vet veldig godt at vi har en rik kultur i Norge som vi må ta vare på. Vi har en rik kultur i Norge Innenfor demokrati, likeverd, demokrati, kunst og kultur – generelt all vår skikk og bruk.

Av Vidar Kleppe, politisk nestleder for Demokratene.

At norske elever i vår tid ikke får høre det samme som foreldre og forfedrene fikk, skyldes naturligvis at svært mange av våre lærere i dag hører med til koret som lovsynger alt dette som kommer utenfra, i stedet for å være trofaste mot vår kulturarv, vår historie, og vår egenart som nordmenn.

Les også:  Rockelegendene i Guns N' Roses kommer til Norge i 2021

Men skulle det bli slik at vår kultur virkelig må smuldre bort og blekne, til fordel for islamsk ukultur, ja da blir vi satt minst 1000 år tilbake i tid.

Med et manns-dominert samfunn, med et svært undertrykkende kvinnesyn, hvor demokrati og menneskerettigheter ikke betyr noe, og en tvangs-religion uten frelseaspekt, og hvor menneskeliv er null verd – du er mer verdifull som død.

Videre hvor et «lov»-system hvor halshugging, fingre, hender m.m. kappes for bagateller, og hvor steining til døde hører med. En «kultur» hvor terror, makt, vold, og «dø for saken» er rettesnoren i kampen mot oss vantro.

Les også:  Her er filmene som er nominert til årets Kortfilmfestivalen

U-kultur, eller fullstendig mangel på kultur i det hele tatt, slik vil vi aldrig ha det. Ja, til den norske fredelig kulturen, sier jeg!

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.