LESERINNLEGG: Ingen islamister i våre gater!

demokratene

Norge, det er utilgivelig og helt meningsløst at 2 mennesker ble brutalt drept og 19 ble såret av den ekstreme islamisten fra Iran, Zaniar Matapour, som har tilknytning til et ekstremt islamistisk miljø som – dreper og hater homofile.

Av: Vidar Kleppe, Fylkestingsrepresentant for Demokratene i Agder.

Denne morderen som aldri skulle vært i Norge, var i PSTs søkelys og ropte ‘Allahu Akhbar’ mens han kaldblodig drepte og meiet ned medmennesker på baren London og Per på hjørnet i Oslo natt til lørdag.

Les også:  Krimekspert Olav Rønneberg til "Åsted Norge"

I 2017 skrev jeg følgende innlegg som står seg godt den dag i dag: «Ja, jeg mener bestemt at alle islamister som bor i Norge med, Arfan Bhatti, i spissen snarest må fratas sitt norske statsborgerskap – og alle sine rettigheter i NAV-systemet uten opphold. Alle disse farlige islamistene som hater Norge må utvises. De er faktisk en stor fare for rikets sikkerhet. Husk at: Islamistene med i bosted i Norge, fritt kan reise til et muslimsk land som de elsker over alt – uten problemer. Og jeg sier som alltid: Norge har fått mer enn nok av islamister som hater Norge og det norske folk – reis hjem islamister».

Les også:  Rødt Nordland: – EØS-rapport gir grunn til bekymring

Nok er nok!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.