LESERINNLEGG: Ikke la deg lure av vindturbiner!

demokratene

Ikke la deg lure av vindturbiner selv om det til tider blåser godt på toppene i Norge. Vindkraft, ja da snakker vi selvsagt om vindturbiner som beviselig skader og dreper norsk natur og dyreliv, den er ineffektivt, ustabilt, lunefullt, uforutsigelig og ikke lønnsomt å operere uten norske milliard subsidier – og at denne strømmen går i hovedsak til utlandet.

Av Vidar Kleppe, stortingskandidat for Demokratene

Les også:  LESERINNLEGG: Krystallnatten som ikke tok slutt

Vindkraft er så langt ubrukelig som fremtidens kraftkilde for  Norge. Demokratene ønsker å stoppe all utbygging av vindkraft til lands og på havet. Vi vil satse på det som virker gir «effekt» den rene og fornybare norske vannkraften.

En oppgradering vil uten altfor store kostnader kunne øke kraftproduksjonen med hele 25-30 prosent, og gi Norge mer «effekt», kraft og styrke som kraftforeldene nasjon.

Les også:  Sender regninga for høye strømpriser til Nord-Norge!

Ja, Demokratene vil derfor stenge og rive alle vindparker på land og hav, og tilbakestille den vakre norske naturen så godt som mulig. Alle subsidier til vindkraft skal avvikles. Dette alene vil stoppe all utbygging av disse sterkt miljøskadelige installasjonene som norske strømkunder må grave dyp i lommeboken, for det globalistene elsker og som heter: Europas grønne batteri.

Demokratene vil ha slutt på at Norske strømkunder helt unødvendig: Årlig ekstra må betale milliarder regninger på strømregningen for denne meningsløse globalistiske politikken, som ikke setter: Norsk industri, norske strømkunder og Norge først.

Les også:  Vil koste 14,2 milliarder å sikre Norges mest rasfarlige veier

Dette går ikke lengre og Demokratene sier stopp. Nok er nok!  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.