LEGO satser på jentene med prinsesse Peach

handeland

LEGO konsernet har kunngjort at LEGO Peach nå blir en del av LEGO Super Mario universet, en produktserie utviklet sammen med Nintendo. LEGO Peach slår seg sammen med LEGO Mario og LEGO Luigi og gir fansen muligheten til å fortsette å bygge ut sine egne LEGO Super Mario eventyr.

Når LEGO Super Mario startbanen Eventyr med Peach kommer i handelen fra 1. august 2022, kan spillerne skape enda bedre og morsommere eventyr med den ikoniske prinsessen. 

LEGO Peach kommer til LEGO Super Mario universet med gjenkjennelige stemme- og lydeffekter. Alle de tre interaktive figurene blir nå tilgjengelige i separate startbaner – eller innganger til LEGO Super Mario verden. Med startbanen På eventyr med Peach kan fans tjene digitale mynter og oppdage ulike reaksjoner ved å hjelpe prinsessen med å ri på huskesettet, åpne gaver og beseire fiender som Lemmy og en Lava Bubble, eller bli venn med en gul padde.

De interaktive LEGO Peach, LEGO Mario og LEGO Luigi figurene kan få kontakt med hverandre via Bluetooth (to om gangen), slik at spillerne kan hilse på hverandre, feire og slå seg sammen for å beseire fiender – og tjene digitale bonusmynter ved å jobbe sammen. To spillere som spiller sammen, tjener flere mynter. Derfor er det ekstra morsomt å spille sammen med andre. Etter lanseringen i august kan de interaktive figurene også utløse positive reaksjoner ved å spise frukt som finnes på de nye settene, og gi frukt til andre figurer – det gjør garantert eventyrene i LEGO Super Mario universet enda morsommere. 

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

I tillegg til den offisielle kunngjøringen av Peachs startbane, lanserer LEGO gruppen også det etterlengtede LEGO Super Mario Ekstrabanesettet Peachs slott. Slottet har en rekke morsomme utfordringer, inkludert å slå Ludwig av skyen, fikse den ødelagte broen og hilse på Toadette. Det har til og med en byggbar tronsal som kan snurres rundt for å avsløre Bowser! Du kan også oppdage andre morsomme overraskelser i slottet, som et Bob-omb-maleri med en hemmelig handlingstagg og en kake med en Goomba som gjemmer inni.

Nyheten ble også delt i en video som ble lagt ut av LEGO gruppen og Nintendo tidligere i dag.

Les også:  Her er reglene for droneflyging på 17. mai

– Fansen er så glade i Peach at vi bare måtte ha henne og det ikoniske slottet i LEGO Super Mario verdenen vår. I løpet av de siste to årene har vi fokusert på å hjelpe fans med å bli så kreative som mulig med favorittfigurene sine. Derfor har vi gradvis bygget ut universet med flere utvidelsessett, figurpakker og Power-Up-pakker. I fjor la vi til en Luigi startbane for å gjøre det mulig for to spillere å spille sammen, og nå er vi glade for å kunne bygge videre på det sosiale spillelementet ved å invitere LEGO Peach til festen. LEGO Peach er klar for rampelyset, og hun kommer til å spille en viktig rolle sammen med de berømte brødrene på deres reise for å beseire fiendene og samtidig samle så mange mynter som mulig, sier Simon Kent, Creative Lead i LEGO gruppen.

Den svært etterspurte interaktive LEGO Super Mario startbanen Eventyr med Peach og Ekstrabanesettet Peachs slott er den nyeste utvidelsen av den ekstremt populære LEGO Super Mario produktserien, som ble lansert i 2020. Takket være et unikt partnerskap mellom Nintendo og LEGO gruppen, består produktserien nå av de tre startbanene, 17 utvidelsessett, en rekke Power-Up-pakker og figurpakker, samt to sett for voksne. 

Les også:  Norges mest populære bryllupskirke ligger på Gran Canaria

Alle sett og pakker gir fansen et utall muligheter for å utvide, gjenoppbygge, tilpasse og skape sine egne actionfylte utfordringer. Den interaktive opplevelsen byr på masser av kreativ moro, og gir fans av både Super Mario og LEGO lek en helt ny måte å leke med favorittfigurene sine på i klosseform. Fans finner byggeinstruksjoner for alle sett og pakker i LEGO Super Mario appen.

Det er også flere sett som blir kunngjort i dag, blant annet: LEGO Super Mario Ekstrabanesettet Yoshis gavehus, som gir fansen sjansen til å hilse på Yoshi, ta en tur på godtekarusellen og spise deilige frukter for å utløse glade reaksjoner og tjene mynter. I dag ble også kunngjort at følgende sett blir tilgjengelige fra 1. august: LEGO Super Mario Ekstrabanesettet Fuzzy Flippers, LEGO Super Mario Ekstrabanesettet Cat Peach-drakt og Istårn, LEGO Super Mario Ekstrabanesettet Goombas sko og LEGO Super Mario Ekstrabanesettet Big Spikes sky-utfordring.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.