LEDER: I dag feirer Bodøposten.no bursdag!

gunnar andreassen

For 12 måneder siden ble nettavisen Bodøposten.no etablert. I motsetning til andre nettaviser er Bodøposten.no helt gratis, vi har ingen pluss-artikler, noe som sikkert er en medvirkende faktor til de høye lesertallene vi ser. Folk liker åpenbart å lese nyhetene uten å måtte logge inn og stadig vekk fornye abonnement.

Bodøposten.no har utviklet seg ganske mye på disse månedene. På kort tid fikk Bodøposten.no også en redaksjon, vi har for tiden 8 skribenter, noe som sikrer at leserne våre hele tiden får nye og interessante artikler.

Les også:  Deler ut 23,5 millioner kroner til kundene i Bodø

I tillegg til tips fra leserne har vi også åpnet slusene for leserinnlegg. Det er viktig for det offentlige ordskiftet at så mange som mulig har anledning til å slippe til. Tidligere fiskeriminister Per Sandberg har blant annet skrevet leserinnlegg for Bodøposten.no, og senest samferdselsminister Jon Georg Dale.

Men ikke bare politikere har skrevet leserinnlegg, også den vanlige mannen i gata kan bruke Bodøposten.no som talerør for å nå ut med sitt budskap.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

Bodøposten.no har også startet podcast. Også våre podcaster har vært en suksess med over 20.000 lyttere via YouTube, Soundcloud og så videre på vår mest populære podcast så langt. I tillegg sendes vår podcast nå på Radio Nord Norge på FM, DAB og nett.

I tillegg har Bodøposten.no også startet med video nyheter. Det vil si at våre lesere hele tiden får tilgang til gratis video reportasjer om aktuelle nyheter fra hele verden.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Det er med andre ord mye å feire, ikke bare for oss i Bodøposten.no, men også for våre lesere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.