LEDER: I dag feirer Bodøposten.no bursdag!

gunnar andreassen

For 12 måneder siden ble nettavisen Bodøposten.no etablert. I motsetning til andre nettaviser er Bodøposten.no helt gratis, vi har ingen pluss-artikler, noe som sikkert er en medvirkende faktor til de høye lesertallene vi ser. Folk liker åpenbart å lese nyhetene uten å måtte logge inn og stadig vekk fornye abonnement.

Bodøposten.no har utviklet seg ganske mye på disse månedene. På kort tid fikk Bodøposten.no også en redaksjon, vi har for tiden 8 skribenter, noe som sikrer at leserne våre hele tiden får nye og interessante artikler.

Les også:  Økt skatt: Tord Ueland Kolstad flytter fra Bodø til Sveits

I tillegg til tips fra leserne har vi også åpnet slusene for leserinnlegg. Det er viktig for det offentlige ordskiftet at så mange som mulig har anledning til å slippe til. Tidligere fiskeriminister Per Sandberg har blant annet skrevet leserinnlegg for Bodøposten.no, og senest samferdselsminister Jon Georg Dale.

Men ikke bare politikere har skrevet leserinnlegg, også den vanlige mannen i gata kan bruke Bodøposten.no som talerør for å nå ut med sitt budskap.

Les også:  Juleradioen i gang – Tre måneder før julaften

Bodøposten.no har også startet podcast. Også våre podcaster har vært en suksess med over 20.000 lyttere via YouTube, Soundcloud og så videre på vår mest populære podcast så langt. I tillegg sendes vår podcast nå på Radio Nord Norge på FM, DAB og nett.

I tillegg har Bodøposten.no også startet med video nyheter. Det vil si at våre lesere hele tiden får tilgang til gratis video reportasjer om aktuelle nyheter fra hele verden.

Les også:  Bodø kommune får kritikk av Sivilombudet for tvangsbruk mot funksjonshemmede

Det er med andre ord mye å feire, ikke bare for oss i Bodøposten.no, men også for våre lesere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.