LEDER: Hva i alle dager er det Norges Handikapforbund driver med?

gunnar andreassen

Ifølge Norges Handikapforbund er det rundt 770 000 mennesker i Norge med funksjonsnedsettelse i forskjellig grad. Av dem er cirka 13 000 medlemmer.

Med en oppslutning eller medlemsmasse på under 2 prosent har Norges Handikapforbund likevel fått rikelig med midler, mellom årene 2007 til 2017 har handikapforbundet mottatt nesten en halv milliard kroner fra det offentlige.

Med så mye penger til rådighet skulle man tro at trengende personer med funksjonsnedsetting ville få mange tilbud fra Norges Handikapforbund.

Les også:  Sykkeltyverier koster mer enn biltyverier

Ifølge nettavisen Resett har handikapforbundet investert midler i passasjerskip, en kafe og pub samt en rekke bingoer. Resultatet har blant annet vært konkurser, nedleggelser og oppsigelser. Shippingeventyret alene kostet Norges Handikapforbund 60 millioner kroner.

Men hva med de handikappede? Skulle ikke pengene gå til dem?

Samtidig som man satser på kommersiell aktivitet sa forbundet opp flere av sine ansatte ved hovedkontoret i Oslo ifølge TV2.

Les også:  Nesten 1 av 3 ligger søvnløse på grunn av økonomien

Hva i alle dager er det Norges Handikapforbund driver med?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.