LEDER: Helt greit at Bodø-politiet avlytter i narkosaker

gunnar andreassen

I et leserinnlegg i dagens Avisa Nordland under overskriften «Kjære Bodø-politiet, er det greit å avlytte?» går studenten Sebastian Alexander Solberg langt i å antyde at politiet ikke burde avlytte i narkosaker.

Nå er kanskje narkotikalovgivningen noe gammeldags, cannabis er i ferd med å bli legalisert flere steder, men det finnes større problemer enn cannabis i Bodø Videregående Skole.

Avisa Nordland, NRK Nordland og Bodøposten.no har i det siste dekket det som må sies å ha vært omfattende narkotiamisbruk og vold i forbindelse med narkotika blant elever ved skolen.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

For et par dager siden trykket Bodøposten.no nyheten om at minst 60 elever mistenkes for narkokrim i Bodø. Og i går publiserte Bodøposten.no nyheten om at det har vært flere alvorlige voldshendelser med kniv og stikkvåpen i forbindelse med narkotikakriminaliteten.

Når bør politiet komme på banen i slike problemstillinger? Svaret er åpenbart: så tidlig som mulig. Og jo fortere politiet i Bodø får bukt med narkotikaproblemene og volden blant studenter i Bodø, jo bedre.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

Det er bra for skolen, studentene selv og byen vår.

Derfor er det helt greit at Bodø-politiet avlytter i narkosaker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.