LEDER: Bodø trenger Glimt

glimt

Bodø er en flott by, det er masse flott natur, men kanskje ikke så mange attraksjoner. Og sikkert ikke så mye som opptar bodøværinger annet enn politikk og hverdagslige ting. Bortsett fra Bodø/Glimt.

Av: Gunnar Andreassen, nyhetsredaktør.

Hver hjemmekamp drar tusenvis av tilskuere, noen ganger over 8.000 tilskuere. Det er imponerende mange. Glimt har blitt et navn som assosieres med positivitet, idrettsprestasjoner og ikke minst Bodø. Det er viktig for alle oss som bor her i byen.

Les også:  Ny biskop i Sør-Hålogaland: – Vi skal lære av Bodø/Glimt

Glimt-spillerene sørger for rekruttering til fotball i Bodø. Og sikkert inspirasjon til andre idretter også. Det er bra for folkehelsen i byen.

Glimt er viktig for selvfølelsen til innbyggerne her i Bodø kommune også. Ikke bare arbeidstakere, men også bedriftsledere, politikere og andre.

Det er vanskelig å tallfeste hvor viktige Glimt er for Bodø, det er noe ubeskrivelig, men alle her i Bodø føler det. Og det er viktig. Det kan vel sies at Bodø faktisk trenger Glimt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.