munnbind

Salten-kommunene enige om felles smittevern-tiltak

Kommunene i Salten støtter Bodø kommunes forskrift om sterk regulering av antall gjester i private hus, skjenkestopp, stenging av idrettshaller og treningssentre, og kommunene vil fortløpende vurdere innføring av egne forskrifter. Dette... Les mer »
Skatteetaten

4,1 milliarder kroner i skjulte formuer meldt inn til Skatteetaten

I 2020 tok 212 personer kontakt med Skatteetaten for å melde om uoppførte inntekter og formuer. I løpet av fjoråret ble det behandlet totalt 304 saker med verdier på over fire milliarder... Les mer »
mills

Nytt laksepålegg fra Mills snart i Bodø-butikkene

Ved å lansere laksepålegg med pepper og vårløk & sitron gjør Mills det enkelt å få i seg mer fisk. To brødskiver med pålegget dekker dagsbehovet for omega 3. Det har også... Les mer »
Elsparkesykkel

Satser på elektriske fremkomstmidler i Danmark

Skandinavia har ikke bare latt seg begeistre av Tesla elbiler og Segway som klimavennlige og moderne transportmidler, lovgivning og innovasjon i de skandinaviske landene har også åpnet for helt nye og spennende... Les mer »
skiskyter

Disse skiskytterne reiser til cupfinalen i Østerike

Norges Skiskytterforbund har foreløpig tatt ut 11 utøvere som reiser til østerrikske Obertilliach 10. – 14. mars. – Det har vært en spesiell sesong for alle som driver idrett, og til siste... Les mer »
visit dan mark

Nytt museum blåser liv i H.C. Andersens eventyr

Sommeren 2021 vil det nye H.C. Andersens Hus åpne i Odense. Det blir et helt nytt museum med nye vinklinger på historien om Andersens liv og arbeid. Museet vil være en unik... Les mer »
musikk live

3,9 millioner kroner til festivaler i Nordland

Fylkesråd Kirsti Saxi er glad for å kunne gi nær fire millioner kroner i festivalstøtte for 2021. Jazz, litteratur, film og teater – festivalstøtten favner bredt. Både ulike sjangre og geografisk spredning... Les mer »
Arnt E. Pedersen Iris Salten

Fra krise til jubel – Nofir i Bodø satte nye innsamlingsrekorder i 2020

EU-regler, og ikke korona, holdt på å ta knekken på bodøselskapet Nofir. Likevel klarte de å snu minus til pluss, og resirkulerer som aldri før. Nofir AS er blant verdens største på... Les mer »
Stine Sofies Stiftelse

8 000 henvendelser til Foreldresupport på ett år: – Et helt nødvendig tilbud til foreldre som strever

1. mars 2020 åpnet Foreldresupport 116 123, en døgnåpen chat og telefontjeneste for alle foreldre. – 8 000 henvendelser i løpet av ett knapt år viser nødvendigheten av å gi støtte og veiledning når... Les mer »
politi

Sissel (64) savnet i Bodø: Politiet ønsker hjelp

En kvinnelig dement pasient fra Nordlandssykehuset i Bodø er savnet. Nå ønsker politiet hjelp fra publikum i Bodø med å finne henne. Dersom publikum har kommet i kontakt med Sissel, 64 år,... Les mer »