skatt

LESERINNLEGG: Ikke gamble med pensjonspengene til vanlige folk, Jonas

Fremskrittspartiet mener at oljefondet fortsatt skal styres av fagfolk som vet hva de driver med. Oljefondets suksess skyldes at fagfolkene har tatt investeringsbeslutningene mens politikerne har holdt seg i bakgrunnen. Av Hans... Les mer »
kalkulator

VIDEO: Høye strømpriser gir angstsparing!

Uroen fra pandemien og høye strømpriser gjør at folk flest vil holde igjen på pengebruken en god stund. – Vi kan snakke om angstsparing, sier sjeføkonom Elisabeth Holvik i Sparebank1. Holvik var... Les mer »
lynx

21 år gammel Parmigiano Reggiano ost auksjoneres bort

Parmigiano Reggiano er en av sponsorene av World Cheese Awards, som er en del av den internasjonale ostefestivalen som arrangeres 3.–6. november 2021 i den spanske byen Oviedo. Under arrangementet vil det... Les mer »
signal

Signal i Bodø feirer fornøyde kunder

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges største leverandør av innholdstjenester på fiber. Siden oppstarten i 2002 har de hatt en stor vekst, og leverer Altibox til kunder fra Brønnøysund i sør til Mehamn... Les mer »
nfk

Spennende industrisatsing i Narvik

– Aker Horizons store grønne industrielle satsing i Narvik er veldig spennende! Fylkesrådet vil bidra med kompetanse og ressurser for å støtte kommunen i jobben de nå må gjøre i forbindelse med en... Les mer »
nfk

Anette Amalie Åbodsvik Bang fra Meløy stiller spørsmål til utenriksministere i Barentsregionen

Fylkestingsrepresentant og medlem i Barents regionale ungdomsråd Anette Amalie Åbodsvik Bang fra Meløy får tirsdag stille spørsmål til utenriksministrene i Barents-området, under Barents Youth Summit i Tromsø. Anledningen er ministermøtet i Barentssamarbeidet i... Les mer »
tork

Biobaserte kluter skal bidra til det grønne skiftet

Tork utvider nå sitt tilbud av produkter og emballasje som skal hjelpe bedrifter med å oppnå bærekraftsmål, uten å gå på kompromiss med produktivitet. Dette inkluderer splitter nye Tork Biobased Heavy-Duty Cleaning Cloth,... Les mer »
lillebyfrisch.no

Cutters trenger frisører i Bodø: Utlover dusør på 10.000 kroner!

Frisørkjeden Cutters som er på Koch og City Nord i Bodø, tyr til utradisjonelle virkemidler for å hanke inn flere frisører, og utlover nå en dusør for nye ansatte i Bodø. Da... Les mer »
Riksantikvaren

Henningsvær vedtatt fredet av Vågan kommune

Henningsvær er en viktig representant for den store betydningen norsk fiskeri har hatt og fortsatt har i Norge. Historisk sett har Lofotfisket hatt betydning for byggingen av nasjonen, både når det gjelder... Les mer »
tv2

Dag Otto og Kristian med ny serie på TV 2

Etter stor suksess med TV 2-serien «Kompani Lauritzen» er Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård i gang med en ny serie bygget over samme lest, der unge voksne skal få mulighet til en... Les mer »