Samferdselsdepartementet

Strengere regler for bruk av elsparkesykler fra 18. mai

– Elsparkesyklene er blitt veldig populære, og de er bra for mikromobiliteten. Samtidig er det en rekke utfordringer knyttet til bruken av dem. Derfor gjør vi nå noen endringer i regelverket for... Les mer »
phillips

Hagesesongen er i gang: Slik får du et flott uterom med smart belysning

Korona og nedstenging rundt om i landet, har latt nordmenn bruke mer tid og midler på oppussing av hjem og fritidsbolig. Hagen og verandaen er uterom der vi tilbringer mer tid enn... Les mer »
plantasjen

Plantasjen i Bodø åpner butikken

Plantasjen har nå åpnet alle butikkene sine i Norge. Fra midten av mars har opptil 38 butikker vært stengt på grunn av koronarestriksjoner. Dette innebærer at alle Plantasjens butikker i Norden nå... Les mer »
politi

Russefest i Mosjøen avsluttet av politiet

Politiet fikk melding om feststøy ved Kippermoen i Mosjøen i 4-tiden natt til fredag. Politiet inspiserte forholdene på stedet. Det viste seg å være russen som hadde hatt en sammenkomst. Festen var... Les mer »
tv2

Atle Antonsen og Ine Jansen spiller konge og dronning i ny TV 2-serie «Kjære landsmenn»

Dramakomedien «Kjære landsmenn» åpner fløydørene inn til en moderne kongefamilie. Høstens storsatsing på TV 2 tar tak i det norskeste vi har: Det folkekjære kongehuset. – Jeg tente med en gang jeg hørte... Les mer »
smittevern

Ett nytt smitte-tilfelle i Bodø onsdag

I Bodø er det registrert ett nytt smitte-tilfelle av covid-19 siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Det dreier seg om smitte ved nærkontakt, og vedkommende var allerede i... Les mer »
bisnode

Bisnode: – Nå øker konkursene!

I april økte antallet konkurser med 22,1 prosent sammenlignet med april i fjor. Dette viser konkursstatistikken til Bisnode Dun & Bradstreet. Konkurstallene har vist en nedgang i alle måneder siden februar i... Les mer »
norges idrettsforbund

Regjeringen åpner for seriespill for toppfotballen og topphåndballen

Det åpnes for seriespill for fotball og håndball på øverste nivå fra og med 5. mai. Det kom frem da regjeringen holdt pressekonferanse onsdag. Åpningen omfatter seriespill utendørs i toppfotballen (de to... Les mer »
dekkskift

Dekkskift – Høysesong for dekk på ville veier

I løpet av de neste månedene vil over hundre bilister miste nylig påskrudde vinterdekk under fart og skade bilen sin – Hvert år rykker bilbergere ut for å hjelpe flere hundre fortvilte... Les mer »
nordisk film

John Carew spiller en av hovedrollene i «Olsenbanden – Siste skrik!»

Opptakene til «Olsenbanden – Siste skrik» er i gang og spekulasjonene over hvem som skjuler seg bak silhuetten av den velkjente banden har vært mange. Nye Olsenbanden består av: Egon Olsen – Anders... Les mer »