OBQ Groove Experience

VIDEO: OBQ Groove Experience slipper ny nordnorsk julelåt «Engelen»

Engelen er en nyskrevet nordnorsk julesang med musikk av Ole Bøhlerengen og tekst av Solveig Martinussen Næstby. Ole Bøhlerengen har siden midt på 90-tallet skrevet låter, men debuterer nå i en alder... Les mer »
Comfort Hotel Bodø

Comfort Hotel Bodø har fått sin første hotelldirektør

Bodøværingen Kenneth Stensland flytter fra Oslo og stillingen som salgssjef ved Clarion Hotel The Hub for å bli hotelldirektør i sin egen hjemby på det nye Comfort-hotellet som åpner 2021. 1. desember... Les mer »
grøt melk.no

3 av 4 nordmenn spiser julegrøt i desember

Julegrøt er en av julas sterkeste tradisjoner. En ny undersøkelse viser at 3 av 4 nordmenn spiser risengrynsgrøt i løpet av julemåneden desember. Halvparten av oss tjuvstarter med julegrøten før selve julen... Les mer »
natt tog

Ta lys-sjekken på bilen nå!

I den mørke tiden av året er billysene ekstra viktige. – Det er viktig både for å se og bli sett. Derfor er det viktig å sjekke at lysene på bilen fungerer,... Les mer »
mat

Nordlendinger går sine egne veier med julematen

Nordlendinger er mindre tradisjonsbundne rundt julemiddagen enn andre nordmenn. Det viser en fersk undersøkelse utført av YouGov på vegne av MatPrat.   Juletradisjoner står sterkt for mange nordmenn, og dette gjelder ikke minst for valget av... Les mer »

Sånn blir du kvitt gjelden

Annonse: Mange av oss sliter med gjeld som vi ikke kan bli kvitt, og derfor er det lurt å legge en smart strategi for hvordan du blir kvitt gjelden og får oversikt... Les mer »
Foto: Bjørn Inge Bergestuen

Fullt gjennomslag for FrPs pensjonskrav i 2021

FrP har alltid vært opptatt av å bedre pensjonistenes kår. Nå har FrP fått forhandlet inn over 2 milliarder kroner ekstra til pensjonistene i 2021.  FrP mener at landets pensjonister har blitt... Les mer »
juletre

46 500 i Nordland med «juleallergi»

Én av fire nordmenn utfordres av allergilignende symptomer i julen, og andelen har økt. Det viser en landsomfattende undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov på vegne av Allergiguiden. Undersøkelsen viser også at i Nordland har... Les mer »
ringnes

Et steg i riktig retning for å stanse handelslekkasjen til Sverige

Tirsdag ble det klart at Frp og regjeringen har kommet til enighet om å redusere avgiftsnivået på en rekke grensehandelsutsatte varer i neste års statsbudsjett. – Godt nytt for både norsk næringsmiddelindustri... Les mer »
msc

Ikke lengre bærekraftig: Norsk sild mister miljøsertifisering

Norsk sild fratas den viktige, internasjonale bærekraft-sertifiseringen MSC. Suspensjonen vil trolig ha store økonomiske konsekvenser for norske fiskere og sjømatselskaper. Fra og med 1.desember er ikke norsk sild lenger å regne for... Les mer »