godfisk

Ny bok: Hellstrøms hemmeligheter fra havet

I flere tiår har Eyvind Hellstrøm hatt en forkjærlighet for fisk og skalldyr. Her gir han deg sine beste tips for hvordan du kan lage enkle og gode sjømatretter på eget kjøkken.... Les mer »
metronomicon

VIDEO: Center of the Universe ute med låta «2022»

En låt og video om året 2022, åpenbart ikke et godt år for alle! Kanskje håper vi alle på et bedre 2023? Singelen «2022» prøver å oppsummere året vitende om at det... Les mer »
frp

FrP satser på lokaldemokratiet

Nylig ble FrPs alternative statsbudsjett lagt frem. I forslaget kunne man finne flere tiltak som var rettet mot bedring av lokaldemokratiet, mindre byråkrati og mer effektivisering. Regjeringens forslag til statsbudsjett la opp... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

800 millioner ekstra til havbruksfondet

Regjeringen foreslår å øke overføringen til havbruksfondet med 800 millioner kroner i 2022. Den ekstra bevilgningen sikrer at vertskommunene for havbruksnæringen kommer bedre ut enn tidligere år. – Sei vi det, så... Les mer »
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:8._mars_2016_IMG_8861_%2824997961793%29.jpg

Stadig nye barnevern-skandaler til tross: KS vil senke terskelen for å melde til barnevernet

Etter flere barnevern-skandaler og en drøss med dommer i Den europeiske menneskerettsdomstolen, offentliggjorde nylig regjeringen at de oppretter en egen undersøkelseskommisjon som skal undersøke svikt i barnevernet. For få dager siden slaktet... Les mer »
pynt lys dekor

Specsavers i Bodø og Trygg Trafikk ber bilister passe på i vintermørket

– For mange bilister med dårlig syn kjører uten briller eller linser, sier Lidvard J. Veland, optiker i Specsavers Bodø. – Særlig når det er mørkt og glatt vinterføre gir dette økt... Les mer »
pr-operatørene

Salg av sexleketøy sprenger rekorder med 70% økning!

Nordmenn handler mengder med sexleketøy på Black Friday-kampanje. Hittil er økningen på hele 70%!! Black Friday-kampanjen til Nytelse.no er allerede knallsuksess, og salget av sexleketøy går over all forventning. Hittil har den... Les mer »
handeland

Husqvarna lanserer sin første kleskolleksjon for barn

Nå lanserer Husqvarna en kleskolleksjon for barn. En slitesterk og solid utendørskolleksjon som er ment å holde barna komfortable mens de er ute i naturen. Kolleksjonen er kjønnsnøytral og kommer i størrelse... Les mer »
kirke

Biskopen besøker Hamarøy

Fra 29. november til 4. desember er fungerende biskop Gunnar Bråthen på visitas i Hábmer – Hamarøy. Det er lagt opp et rikholdig program hvor både menigheter og lokalsamfunn skal besøkes, opplyser... Les mer »
hagl

Procon Digital dropper klimakvoter: Planter klimaskog i Norge

– Vi valgte å plante klimaskog i Norge i stedet for å kjøpe klimakvoter vi ikke helt vet hvor havner. I tillegg til å bidra til et bedre miljø bidrar vi til... Les mer »