nettspill

Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Ferske tall viser at nordmenns holdninger til ulovlige strømme- og IPTV-tjenester gir grunn til bekymring. – Det må åpenbart en holdningsendring til, sier kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery. I undersøkelsen kommer det... Les mer »
party fest

St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

St. Eystein skole er en katolsk grunnskole fra 1. til 10. trinn og startet opp høsten 2004. Skolen ligger i Bodø, like ved flyplassen som er nært sentrum og i Vestbyen bydel. Alle... Les mer »
Unisport

Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

I dag starter Euro 2024 i Tyskland, og Norge glimrer med sitt fravær. Det betyr ikke at nordmenn er nøytrale. Salgstallene fra  Unisports nettbutikk og deres nye butikk på Karl Johan viser... Les mer »
indianer

Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Etter 25 år, 7 soloalbum, kjempesuksess som låtskriver og en posisjon som en av de mest suksessfulle artistene i Norge, er det på sin absolutte plass å feire litt. Dette gjøres med... Les mer »
vegetarmat

Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

Nordlendinger kjenner godt til helserådene fra myndighetene og matindustrien som skal holde oss sunne og friske. Å følge rådene er det derimot mange som sliter med – Ikke overraskende. Det er for... Les mer »
tannlege

LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

Spørsmålet om våre eldste med alt for lav minstepensjon fortjener bedre offentlig tannpleie enn kriminelle uten gyldig oppholdstillatelse er vanvittig å stille. Av: Bård Hoksrud (Frp), Morten Wold (Frp), Medlemmer av helse-... Les mer »
barnehage

Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

Legoland Billund Resort på Jylland i Danmark huser en rekke fornøyelsesparker og attraksjoner. Her er en oversikt over ti aktiviteter som ikke koster, og som er verdt å legge turen til. Legoland... Les mer »
nfk

LESERINNLEGG: Gratulerer Narvik!

Det historiske vedtaket om et VM i alpint i 2029 til Narvik er lagt merke til; i hele Norge og i det internasjonale skimiljøet. Av: Elin Dahlseng Eide, gruppeleder for Nordland Arbeiderparti.... Les mer »
tine

Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Proteintrenden som for alvor feide over landet i fjor høst fortsetter med full fart inn i 2024. Tallene fra årets første fire måneder viser en eventyrlig vekst for magre og proteinrike produkter som TINE... Les mer »
jente barn

Ny rapport: Barnevernet slaktes av Helsetilsynet

Barnevernet svikter på en lang rekke områder, ifølge Helsetilsynet. Ustabil bemanning, mer bruk av tvang og mangel på samarbeid er noen av problemene, opplyser Dagbladet. Dette er første gang Helsetilsynet utgir en... Les mer »