Larsiveli med ny singel fra kommende EP

universal

I dag slipper Larsiveli sin nye og følsomme singel, «Kommer hjem», fra den kommende EPen, Tvilling, som har release 27.02, rett før Horten-rapperen spiller to gigs under årets by:Larm.

Larsiveli har plassert Horten på kartet for lenge siden, men ble godt kjent da han havnet på «alles” lepper med fjorårets gjennombruddslåt «Baby», som ble A-listet på NRK P3 fra april til august.

Les også:  Hanne Mjøen ute med EPen "Fall in Love / Apart"

Larsiveli har brukt det siste året i studio for å ferdigstille den kommende EPen, Tvilling og har samtidig sluppet flere smakebiter derfra. Med høsten 2018 kom singelen” «Dykker dypt», en svært personlig låt som handler om, som Lars selv sier, å drikke bort sine sorger, om, – for han – å dykke dypt inn i seg selv og møte sine egne demoner.  

Les også:  Nye kjendisrekrutter klare for «Kompani Lauritzen»

I November spilte Larsiveli en legendarisk konsert på John Dee i Oslo og like etter kom den JNS-produserte hyllesten «Mamma Mia», en låt hvor Larsiveli virkelig får skinne som rapper.

I dag er han klar med den ekstremt catchy og følsomme singelen, «Kommer hjem».

– Kommer hjem er for alle de som sitter hjemme og venter på noen. Låta er produsert av Tirelli (Eirik Tillerli), sier Larsiveli.

Les også:  Spotify: Dette er de mest populære artistene i Bodø i 2022
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.