Kredinor blir hovedsponsor av Sverre Lunde Pedersen

sverre lunde pedersen

Kredinor og Norges skøyteforbund har tegnet en avtale som innebærer at selskapet blir hovedsponsor for skøyteløperen Sverre Lunde Pedersen frem til og med OL i Beijing i 2022.

Sverre Lunde Pedersen er utøver på Norges skøytelandslag og en av verdens desidert beste skøyteløpere.

– En langsiktig avtale med Kredinor er helt avgjørende for min videre satsing og gir meg den tryggheten jeg trenger for å nå nye mål i årene som kommer. Jeg er veldig glad og stolt over å ha Kredinor med på laget mot OL i 2022, sier Sverre Lunde Pedersen.

Avtalen kommer som en følge av de svært gode resultatene Sverre Lunde Pedersen viste denne vinteren. Avtalen innebærer at Sverre Lunde Pedersen vil jobbe for Kredinor på utvalgte arrangementer utenom idrettsesongen. Avtalen gir ham økonomisk forutsigbarhet som gjør at han kan konsentere seg om det som er viktigst i høysesongen – å konkurrere om å vinne medaljer i tråd med de ambisiøse målene han har for mesterskapene frem til og med OL 2022.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Norsk skøytesport mot en ny storhetstid
De fremragende resultatene i vinter tyder på at norsk skøytesport er på vei mot en ny storhetstid, og har ført til at Norge som skøytenasjon er vekket til live.

– Kredinor har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Sverre Lunde Pedersen fordi han som oss ønsker å bli best, og fordi Sverre representerer verdier vi også står for som seriøsitet, engasjement, mot og begeistring, sier Tor Berntsen, administrerende direktør i Kredinor. – Han forstår at lagarbeid er veien til suksess også for en skøyteløper som utøver individuell idrett. Skøyter er historisk en nasjonalsport i Norge og Kredinor, med sine 113 år på nakken, vil i Oscar Mathiesens, Hjallis, Kupperns og Koss sin ånd, bidra til å få fram en ny norsk skøytekonge; Sverre Lunde Pedersen.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Intern stolthet og ekstern merkevarebygging
Sponsoratet er et ledd i å gjøre Kredinor bedre kjent i markedet og å bygge intern stolthet i selskapet. Kredinor ønsker å skape begeistring og samhold gjennom oppmerksomhet rundt noe annet en arbeidsrelaterte aktiviteter. Selskapet har mer enn 514 ansatte fordelt på hovedkontoret i Oslo og avdelingskontorer på ni steder i Norge. I tillegg har Kredinor rundt 40 ansatte i Danmark og 24 ansatte i Sverige. Foruten dette har Kredinor SA 2091 medlemmer og eiere. Sverre Lunde Pedersen kommer til å treffe de ansatte og eierne ved ulike anledninger, og vil bli heiet frem av disse når han er i gang med skøytesesongen igjen.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

– Kredinor er svært stolt over å være hovedsponsor for Sverre Lunde Pedersen, sier Ingjerd Thurmer, markedssjef i Kredinor og ansvarlig for å følge opp avtalen. – Han har de egenskapene selskapet ønsker å bli assosiert med og vil fungere som et godt forbilde og inspirator for de ansatte. Han er en usedvanlig dyktig og hyggelig idrettsutøver som setter seg ambisiøse mål, jobber hardt og er en lagspiller som ikke gir seg selv om han møter motgang. Det gir Sverre Lunde Pedersen de aller beste forutsetninger til å bli uslåelig i årene som kommer, avslutter Ingjerd Thurmer.

Kredinor er et samvirke eid av norsk næringsliv og har et langsiktig perspektiv knyttet til avtalen som hovedsponsor av Sverre Lunde Pedersen, og samarbeidet med Norges skøyteforbund.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.