Kraft Narvik erstatter treningssenteret Stamina Narvik

Norges arktiske studentsamskipnad

Fra 1. september 2019 går treningssentrene Stamina Narvik og Stamina Narvikhallen over til å hete Kraft Narvik.

Den gode servicen og tilbudet medlemmene kjenner i dag vil bestå, og medlemskapene blir automatisk overflyttet til Kraft Narvik i løpet av august, ifølge selskapet.

Kraft sportssenter allerede etablert i Tromsø
Kraft sportssenter er allerede et etablert treningssenter i Nord-Norge. Og er blant annet Tromsøs største sportssenter med byens mest varierte tilbud. Etter at Staminabytter navn vil det skje enkelte oppgraderinger på senteret, og våre medlemmer vil se nye farger, ny logo og nye navn på gruppetreningstimer.

Les også:  Bodø: Helsestasjonen og skolehelsetjenesten på Helsenorge

– Vi i Stamina Narvik og Stamina Narvikhallenhar hatt en fantastisk tid i Staminakjeden, og vil takke ansatte, medlemmer og samarbeidspartnere for at de har vært med på denne reisen, sier Kai Lilleseth, senterleder ved nye Kraft Narvik.

– Nå er det tid for å ta steget videre sammen med Kraft sportssenter, og vi gleder oss til fortsatt å gi våre medlemmer et fantastisk tilbud, fortsetter han.

Les også:  Sortland og Vefsn: Nytt fagskoletilbud i landbruket

Bjørn Brækkan, Narvikværing og leder for Kraft sportssenter gleder seg til å utvide treningskonseptet også til Narvik. 

– Med åpning av det nye Kraft Narvik vil vi stå sterkere i en allerede konkurranseutsatt bransje, og dermed nå bedre ut til våre kunder i hele Nord-Norge. Våre ansatte i Tromsø og Narvik gleder seg til å jobbe sammen mot et større marked og bidra til treningsglede gjennom flere kanaler. Og som utflytta Narvikværing blir jo dette litt som å komme hjem. Å drive et sportssenter i Narvik OG i Tromsø der jeg bor. Det blir ikke bedre enn det, smiler Brækkan.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.