Kortreist europeisk weekendluksus

private travel lab

Det er ferietid, og for stadig flere nordmenn er det hotellet som blir destinasjonen – ikke reisemålet.

Private Travel Lab, den nye reiseoperatøren som skreddersyr luksusturer for nordmenn, har valgt ut tre hoteller som de mener har den ultimate kombien av luksus og opplevelser.

Bo i et gammelt fort på Mallorca
– Å bo på det gamle fortet Cap Rocat er en opplevelse man sent glemmer, mener Martin Dahl Jespersen, Produktdirektør i Private Travel Lab.

Med to kilometer privat strandlinje, et nydelig SPA, en fantastisk «infinity pool» og øyas beste restaurant ønsker man knapt å forlate Cap Rocat. Hotellet er, etter min mening, akkurat nå Mallorcas lekreste og mest spennende hotell.

Les også:  Guide for single nordmenn: Slik starter du å date igjen

Cap Rocat ligger bare en femten minutters kjøretur fra Palma by, og har noen av Europas mest unike hotellsuiter. Alle har selvfølgelig egen terrasse. Her serveres også frokosten hver dag; med fokus på økologisk og kortreist mat.

Hotelloppholdet som starter med en togtur
Oppholdet på hotell The Alpina Gstaad starter med en vakker tre-timers togreise fra Genève til Gstaad –boltreplassen for både kjendiser og kongelige.

Vel framme, kjøres du av hotellets sjåfør opp til Hotel Alpina Gstaad. Hotellet er noe så sjeldent som et nybygget lite, 5-stjerners hotell hvor «alt» er tenkt på. Med sine 56 rom er hotellet ikke stort, men rommer til gjengjeld mye. Her har du for eksempel et Six Senses SPA, to restauranter med Michelin-stjerner og kunst i verdensklasse på veggene.

Les også:  Refleks redder hundeliv

Aktivitetstilbudet er det heller ingenting å si noe på; fantastisk skikjøring om vinteren, og om sommeren kan man ta beina eller sykkelen fatt i det vakre landskapet. Eller hva med å sveve over Alpene i en varmlufts ballong? På The Alpina Gstaad er alt mulig.

Golf, SPA eller polo
Da Gleneagles åpnet dørene i 1924, ble hotellet umiddelbart stedet for vakre og vellykkede – en posisjon som hotellet har beholdt snart 100 år senere. Hotellet er rangert som et av verdens 20 beste hoteller av Condé Nast Traveller, og golfbanen på Gleneagles har fått prisen som «Best Golf Resort in the World».

Les også:  – Planlegg høstferien nå

Ønsker man å gjøre noe mer enn å teste hotellets Michelin-restaurant eller golfbane, kan man ri, fiske eller rett og slett lære seg «the king of sports» – Polo – på hotellets egen skole.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.