Kjell Elvis satte ny verdensrekord

kjell elvis

Kjell Elvis, artisten som tidligere har satt to Guinness verdensrekorder i Elvis Singing Marathon, henholdsvis i 2003 og i 2006, har nå igjen satt ny verdensrekord, opplyser Xstra.

Utfordringen bestod i hvor lenge han klarte å synge Elvis sanger non-stop før han måtte gi seg.

Den tidligere rekorden var det Thomas Gäthje fra Heide i Tyskland som hadde, rekorden var på 43 timer, 11 minutter og 11 sekunder.

Les også:  Nordland fylkeskommune bruker 3 millioner på opera i Venezia

Kjell Elvis gikk for å synge Elvis non-stop i over 50 timer. Han er den eneste i verden som har gjort dette for 3. gang.

Kjell, som tross alt var tidlig i trettiårene ved forrige forsøk klarte i en alder av 52 å gjennomføre dette. Den forrige rekorden stod 14 år, som jo sier sitt om hvor krevende det er å synge non-stop så lenge.

Les også:  Ny bok fra Museumsforlaget: Kunstsentrenes vekselstrøm

Verdensrekorden i Elvis marathon startet på The Scotsman i Oslo torsdag 23. juli kl.08.00. Åge Sten Nilsen fra Wig Wam var med både som inspirator, konferansier og musiker.

Kjell Elvis nådde målet i dag klokken 10.50. Da hadde han sunget Elvis-låter i 50 timer, 50 minutter og 50 sekunder. Det var med låten «Glory Glory Hallelujah».

– Jeg skal aldri gjøre dette igjen, utbrøt Kjell Elvis da den siste sangen var over.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.